Kleine verwarmingstoestel voor huishoudelijk verwarmde verwarming Ptc-verwarming

Kleine verwarmingstoestel voor huishoudelijk verwarmde verwarming Ptc-verwarming
Productdetails

Ptc golfkachel is een soort gegolfde plaat gemaakt van aluminiumlegeringstrip als radiator. Het verwarmingsapparaat bestaat uit ptc verwarmingsplaat en aluminiumlassen. Het heeft de voordelen van hoge calorische waarde, stabiel vermogen, automatische constante temperatuur, geen open vuur, veilig en betrouwbaar en energiebesparend. Een nieuw type kachel met lange levensduur. Het kan worden gebruikt in verwarmingsapparatuur zoals verwarming, airconditioner, centrale airconditioner, droger, exsiccator, wasdroger, antidrugsmachine en auto-airconditioner.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van kleine verwarmingstoestellen voor huishoudelijk verwarmde ventilatoren. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: kleine huishoudelijke verwarming ventilator verwarming ptc kachel, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like