Halfgeleidende ventilatorverwarmingsonderdelen PTC-verwarmingselement

Halfgeleidende ventilatorverwarmingsonderdelen PTC-verwarmingselement
Productdetails
TianChengQianHai is een ISO 9001-gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van halfgeleidende ventilatorverwarmingsonderdelen ptc verwarmingselement. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis proefmonsters, service op maat en adviesdienst voor offertes.

Halfgeleidende ventilatorverwarmingsonderdelen PTC-verwarmingselement


Basis informatie

  • Maat: aangepast

  • Voltage: 6V-240V

  • Oppervlaktetemperatuur: 50 ° C - 280 ° C

  • Type: ver buiten verwarmingsbuis

  • Transportpakket: Karton

  • Herkomst: Guang Dong, China

  • HS-code: 851680000


Productomschrijving

De PTC-verwarmer heet PTC-verwarmer, met een PTC-keramisch verwarmingselement en aluminium componenten.

Het is samengesteld uit gegalvaniseerde staalplaat, roestvrijstalen gegolfde veerplaat, gegalvaniseerde plaat, enkellaags aluminium vinnen, PTC verwarmingsstuk, dubbele aluminium vinnen, nikkel koper elektrode-aansluiting en PPS kunststof elektrodehuls op hoge temperatuur. Het product als gevolg van de toepassing van de U-vormige golfvin en verbetert de warmteafvoersnelheid en combineert de voordelen van zowel kleefstof als mechanisch, en houdt volledig rekening met het PTC-verwarmingselement in een verscheidenheid van warmte, elektriciteit, sterke bindingskracht, thermische geleidbaarheid, uitstekende warmteafvoer, hoog rendement, veilig en betrouwbaar. heater.
2 hoofdtoepassingen:
Airconditioner, heteluchtgordijnmachine, droger, droger, ontvochtigers, luchtverwarmer, auto enz. Moeten warme luchtapparatuur bieden.


ptc air heater
Neem contact op:

Contactpersoon: Jane

E-mail: jane@tcqh-cn.com

WhatsApp: +13215236565

WeChat: hlj287974713Hot Tags: halfgeleidende ventilator kachel onderdelen ptc verwarmingselement, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like