Verwarmingsventilator van 48V op elektrische voertuig PTC luchtverwarmer

Verwarmingsventilator van 48V op elektrische voertuig PTC luchtverwarmer
Productdetails

PTC-golfverwarmer gemaakt van aluminium strips van golfplaat voor de radiator, de PTC-verwarmingsplaat gewikkelde pasta en aluminium lasserverwarmer samenstelling.

Kenmerken:

1, energie besparen

In vergelijking met elektrische verwarmingsbuis- en weerstandsdraadverwarmingsproducten, is PTC-verwarming gebaseerd op de eigen kenmerken van het materiaal, in overeenstemming met de verandering van de omgevingstemperatuur om zijn eigen thermische vermogensoutput aan te passen, zodat het de elektrische verwarmer kan optimaliseren om het warmteverbruik te minimaliseren, hoge thermische efficiëntie Materialen verhogen ook dramatisch de efficiëntie van het gebruik van elektrische energie.

2, veilig

Verwarmingselement originele ontwerp verwarmingstemperatuur onder de 280 graden, in elke toepassing zal niet hebben, zoals elektrische kachel heater oppervlak rood, open vuur en andere verschijnselen, waardoor brandwonden, brandveiligheid problemen. Heeft een zeer hoge beveiliging.

3, een lange levensduur

De verwarmer kan continu ongeveer 1000 uur werken, de stroomstoring is minder dan 10%, geen duidelijk effect van de uitgaande stroomuitval.

4, zelfcontrole temperatuur

Snelle verwarming, in het geval van ventilatoruitval temperatuur kan worden gecontroleerd.

5, het spanningsbereik van gebruik

Kan worden ontworpen volgens de behoefte tussen 12V-380V, bijvoorbeeld de nominale spanning is 380V, maar de feitelijke spanningsveranderingen in 300-400V, de basis heeft geen invloed op de calorische waarde.


6, een grote verwarming, stabiliteit van het vermogen, automatische temperatuur, geen open vuur, veilig, betrouwbaar, energiebesparing, lange levensduur en andere kenmerken van de nieuwe verwarmingstoestel.


Kan worden toegepast op kachels, airconditioners, centrale airconditioners, drogers, ontvochtigers, drogers, consumentenautomaten en auto-airconditioners en andere verwarmingsapparatuur.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van verwarmingsventilatoren van 48v op elektrische voertuig-ptc-luchtverwarmer. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: verwarmingsventilator van 48v op elektrische voertuig ptc luchtverwarmer, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like