Elektrisch geïsoleerd PTC-luchtverwarmingselement

Elektrisch geïsoleerd PTC-luchtverwarmingselement
Productdetails
TianChengQianHai is een ISO 9001-gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in de productie en marketing van elektrisch geïsoleerd PTC-luchtverwarmingselement. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis proefmonsters, service op maat en adviesdienst voor offertes.

Elektrisch geïsoleerd PTC-luchtverwarmingselementBasis informatie

  • Maat: aangepast

  • Type: luchtverwarmingselement

  • Wattage: aangepast

  • Transportpakket: Karton

  • Herkomst: Guang Dong, China

  • Certificering: ISO9001, CE

  • Voltage: aangepast

  • HS-code: 851680000

  • Toepassing: airconditioner, heteluchtgordijnmachine, droger, droger, ontvochtigers, luchtverwarmer, auto enz. Moeten warme luchtapparatuur bieden.

Productomschrijving:
De PTC-verwarmer heet PTC-verwarmer, met een PTC-keramisch verwarmingselement en aluminium componenten.
Het is samengesteld uit gegalvaniseerde staalplaat, roestvrijstalen gegolfde veerplaat, gegalvaniseerde plaat, enkellaags aluminium vinnen, PTC verwarmingsstuk, dubbele aluminium vinnen, nikkel koper elektrode-aansluiting en PPS kunststof elektrodehuls op hoge temperatuur. Het product als gevolg van de toepassing van de U-vormige golfvin en verbetert de warmteafvoersnelheid en combineert de voordelen van zowel kleefstof als mechanisch, en houdt volledig rekening met het PTC-verwarmingselement in een verscheidenheid van warmte, elektriciteit, sterke bindingskracht, thermische geleidbaarheid, uitstekende warmteafvoer, hoog rendement, veilig en betrouwbaar. Het type PTC-verwarming heeft de voordelen van kleine thermische weerstand, hoge warmteoverdrachtsefficiëntie en is een soort automatische constante temperatuur en elektrische verwarming. En een van de prominente kenmerken is de veiligheidsprestatie, dat het geval van een ventilatorfout stopt met draaien, de PTC-verwarmer vanwege onvoldoende warmte, het vermogen ervan zal automatisch scherp dalen. Op dit moment blijft de oppervlaktetemperatuur van de verwarmer rond de Curietemperatuur (algemeen bij 250 ° C) om een verwarmingsoppervlak van het type met elektrische verwarmingsbuis van het "rode" fenomeen te produceren.


Neem contact op:

Contactpersoon: Jane

E-mail: jane@tcqh-cn.com

WhatsApp: +13215236565

WeChat: hlj287974713


Hot Tags: elektrisch geïsoleerd ptc luchtverwarmingselement, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like