Ongeladen Type Flake Ptc verwarmingselement gebruikt in warme luchtblazer

Productdetails


Kenmerken: compacte structuur, automatische constante temperatuur, geen behoefte aan temperatuurregeling, ptc gelijkstroom verwarming, anti-droog branden, veiligheid en betrouwbaarheid, lange levensduur. Voor productterminal temperatuur 260


PTC thermistor verwarmingselement is de moderne en toekomstige high-tech cutting-edge producten. Het wordt veel gebruikt in de lichte industrie, huisvesting, transport, ruimtevaart, landbouw, medische, milieubescherming, mijnbouw, civiele uitrusting, enz. Het heeft superieure voordelen ten opzichte van verwarmingselementen zoals nikkel, verchroomde draad en ver infrarood.

Een thermostaat, thermostaat, speciale functies voor automatische temperatuurregeling

Wanneer AC- of DC-spanning op het PTC-element wordt toegepast, is de soortelijke weerstand erg laag onder de Curie-punttemperatuur. Wanneer de Curie-punttemperatuur wordt overschreden, neemt de soortelijke weerstand plotseling toe, waardoor de stroom naar een stabiele waarde daalt en de automatische regeltemperatuur bereikt, het doel van de temperatuur.

Niet brandend, veilig en betrouwbaar

PTC-componenten koorts niet rood, geen open vlam (weerstandsdraad rood en open vlam), niet gemakkelijk te verbranden. Wanneer de temperatuur rond het PTC-onderdeel de limiet overschrijdt, daalt het vermogen automatisch naar de evenwichtswaarde zonder enig risico van verbranding.

Energiebesparende

De energie-input van het PTC-element maakt gebruik van een proportioneel, beperkt stroomeffect, dat energie bespaart in vergelijking met schakelende energie-ingangen voor verwarmingselementen zoals nichroom-draad.

lang leven

PTC-element zelf is oxide, geen oxidatie bij hoge temperatuur van nikkel-chroomdraaddefecten, er is geen fragiele infraroodbuis, een lange levensduur. En een langere levensduur van het poreuze type dan niet-poreus type.

Eenvoudige structuur

PTC-element zelf temperatuurregeling, zonder extra automatisch temperatuurregelapparaat. In het bijzonder heeft het nieuwe product jujube poreus PTC van mijn bedrijf geen andere koelinrichtingen nodig, geen geleidend plastic nodig.

Gebruik een breed scala aan spanning

PTC-componenten worden normaal gebruikt bij lage (6-36 V) en hoge (110-240 V) spanningen.

Laagspannings-PTC-componenten (6V, 12V, 24V, 36V) zijn geschikt voor alle typen laagspanningsverwarmers, lage temperatuurcompensatie van het instrument, verwarmingen op de auto en aan de buitenkant van de computer.

Hoogspannings-PTC-componenten voor het verwarmen van de volgende elektrische apparatuur: elektrische isolatieplaat, bakschoenen, hotmelt lijmpistool, rijstkoker, elektrische laarzen, elektrisch muggenmelkmiddel, intraveneuze verwarming, lichtgewicht plastic sealer, stoomkam, stoomgenerator, luchtbevochtiger, krultang , Videorecorder, Fotokopieerapparaat, Frisdrankautomaat, Heteluchtgordijn, Handverwarming, Theedroger, Warmwaterboiler, Droogrekautomaat, Autolakkerkamer, Vloerverwarming in gasflessen, Zwemapparaten, schoonheidstoestellen, elektrische tafel, flessenthermostaat, elektrisch Zonnebrandmiddel, elektrisch fles, elektrische deken, etc.!


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ongeladen type vlok ptc verwarmingselement dat wordt gebruikt in een warme luchtblazer. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ongeladen type vlokken ptc verwarmingselement gebruikt in warme lucht blower, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like