Type buis PTC waterverwarming voor voetenbad

Type buis PTC waterverwarming voor voetenbad
Productdetails

Dit is een vloeibaar verwarmingselement van het vloeibare type (ook wel PTC-verwarmer met buisvormige buizen genoemd), heeft ons bedrijf een ander product gelanceerd voor de voetkuipproducten, de belangrijkste toepassing voor het opnieuw verwarmen van de hoogwaardige voetkuipproducten, met het gebruik van Easy installatie, lange levensduur, gemakkelijk te beschadigen en andere traditionele verwarmingsmaterialen (zoals: kwartsglas buis) onvergelijkbare voordelen. Daarnaast kan de grootte van de klant worden aangepast aan de daadwerkelijke installatiegrootte, het vermogensbereik instelbaar tussen 400-1500W, het gebruik van een spanningsbereik van 120-240V, productkwaliteit bij de leidende peer in het niveau.

Technische parameters

Werkspanning: 6-240V

Isolatiespanning:> 3750V, door een speciale isolatiebehandeling, veilig en betrouwbaar

Oppervlaktetemperatuur: 80-290 ℃

Nominaal vermogen: 20-2000W


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc-boilers voor voetbaden. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: buis type ptc boilers voor voetenbad, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like