Ondersteuning van luchtverwarmer met behuizing en een ventilator voor

Ondersteuning van luchtverwarmer met behuizing en een ventilator voor
Productdetails

Voor traditionele kachels zijn voornamelijk afhankelijk van stralingswarmtegeleiding, verwarming ontvochtiging effect is niet ideaal, op de randapparatuur van de kast verwarming zoals thermische schade en andere tekortkomingen in de oorspronkelijke vorm van de kachel, op basis van het interne gebruik van PTC verwarmingselement, heeft het verwarmingselement een zelfthermostatische constante temperatuur verwarming, geen open vuur, hoge warmteoverdrachtsnelheid, minimale impact door de voedingsspanning, lange natuurlijke levensduur en andere traditionele verwarmingselement onvergelijkbare voordelen. De verwarmer verandert met de externe omgevingsomstandigheden en verandert zijn eigen verwarmingsvermogen, dat wil zeggen wanneer de omgevingstemperatuur laag is, endotherm meer, de warmteafvoer van de verwarmer goed is, zijn eigen vermogen groot is. Integendeel is klein. Een miniatuur axiale ventilator wordt extern toegevoegd om de lucht in de kast convectiegeleiding te laten produceren, de algehele temperatuur stijgt snel, de warmte is gelijkmatig verdeeld, de ontvochtiging is snel en het effect is duidelijk en er is geen negatieve invloed op de componenten in de kast. De kachel wordt altijd onder een lage temperatuur gehouden, Verleng de levensduur aanzienlijk. Kan ook worden geïnstalleerd in de micro-axiale ventilator luchtfilter stof, werk effectief kan filteren het stof controle gebied is bevorderlijk voor het voorkomen van de oppervlaktestofvervuiling veroorzaakt door verminderde isolatie, wat heeft geleid tot afbraak en lekkage ongelukken. Is het upgraden van de verwarmingsproducten.

Opmerking: 1) Volgens de eisen van de klant van power manufacturing;

2) verwarming deel van de spanning 6 ~ 600V, AC, DC kan worden aangepast; 90X90, 130X130 beschikbare grootte 110V, 220V AC voltageventilator; alle maten zijn beschikbaar DC 12V en 24V spanning ventilator;

3) Heater UL-code: E207611;

4) Kan temperatuurcontroleschakelaar, temperatuurzekering worden geïnstalleerd;

5) De ventilatorsnelheid heeft een grotere invloed op de constante stroom van de verwarmer;

6) Vermeld de eenheidsprijs van het product in de tabel, de eenheidsprijs van de meest standaardconfiguratie. De specifieke eenheidsprijs wordt bepaald aan de hand van de specifieke vereisten en hoeveelheid van het product.

7) type hoge temperatuur, dat wil zeggen, in de wind (cyclus) temperatuur tussen 60 ℃ ~ 120 ℃, ten opzichte van het type lage temperatuur, lager vermogen, de prijs hoger.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf, gespecialiseerd in productie en marketing ondersteunende luchtverwarming met behuizing en een ventilator voor. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ondersteunende luchtverwarmer met behuizing en een ventilator voor, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like