Kleine huishoudelijke apparaten met contact PTC-verwarmer

Kleine huishoudelijke apparaten met contact PTC-verwarmer
Productdetails

Kleine huishoudelijke apparaten met contact PTC-verwarming

(1) PTC-verwarming heeft de kenmerken van een automatische thermostaat en zijn eigen verwarmingstemperatuur is ook een maximale waarde, die de elektrische apparatuur effectief voorkomt als gevolg van overmatige hitte op zichzelf en andere componenten van de schade.

(2) Als de PTC-verwarmer wordt gebruikt om de koude lucht te verwarmen, zal de PTC-verwarmer niet worden beschadigd als de lucht niet wordt geblazen.

(3) lange levensduur, normaal gebruik, levensverwachting van maximaal 10 jaar.

(4) Betrouwbaar werk, met behulp van interne kenmerken van de PTC-verwarmer van temperatuurregeling, nooit te hoge temperatuur.

(5) Bedrijfsspanning is erg breed: wanneer de bedrijfsspanning 2 keer verandert, is de verandering van de oppervlaktetemperatuur erg klein.

(6) Verschillende warmtedissipatievoorwaarden zorgen ervoor dat het verwarmingsvermogen van de PTC-verwarmingschip sterk varieert.

(7) verwarmingsvermogen na vermogen van groot naar klein, de laatste stal. Stabiel vermogen en gebruiksvoorwaarden, hetzelfde stuk PTC-verwarmer, het gebruik van verschillende omstandigheden, het vermogen kan een verschil van meerdere malen zijn. Hoe sneller de warmte is, hoe stabieler het vermogen; hoe hoger de oppervlaktetemperatuur van de PTC, hoe hoger het vermogen.

(8) PTC zelf is zeer betrouwbaar en heeft een lange levensduur, maar als het verkeerd is gemonteerd, kan het product stroom- en temperatuurinstabiliteit ondervinden.

(9) Dezelfde PTC-verwarmer, die onder verschillende warmteomstandigheden werkt (zoals windsnelheid, ander luchtkanaal), is anders.

(10) dezelfde kachel op verschillende spanningen, de macht zal anders zijn, het spanningsverschil is te groot, er zal een situatie niet starten.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van kleine huishoudelijke apparaten met contact ptc-verwarmer. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: kleine huishoudelijke apparaten met contact ptc kachel, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like