PTC-luchtverwarmer met zelfcontrole voor airconditioning van elektrische voertuigen

PTC-luchtverwarmer met zelfcontrole voor airconditioning van elektrische voertuigen
Productdetails

PTC verwarmingselement, het oppervlak is niet opgeladen, alle gesloten vochtbestendig ontwerp, hoge beveiliging.

PTC is de afkorting van positieve temperatuurcoëfficiënt, wat betekent dat de positieve temperatuurcoëfficiënt verwijst naar een grote positieve temperatuurcoëfficiënt van halfgeleidermaterialen of componenten. We verwijzen gewoonlijk naar de PTC is een positieve temperatuurcoëfficiëntthermistor, aangeduid als PTC-thermistor .PTC thermische weerstand is een typische temperatuurgevoelige halfgeleiderweerstand, boven een bepaalde temperatuur (Curietemperatuur), de weerstand neemt bij stijgende temperatuur sterk toe.

1, vergeleken met het traditionele verwarmingselement heeft de volgende voordelen

PTC-verwarmingslichaam met automatische temperatuurkarakteristieken, vereist geen temperatuurregelsysteem

PTC verwarmingselement gebruikt om de kou te verwarmen, geen luchttoevoer, PTC verwarmingselement zal niet worden beschadigd

Betrouwbaar werk, het gebruik van PTC interne temperatuurregeling, zal nooit te hoog worden,

2. Wanneer de PTC-verwarmer wordt gebruikt om de vloeistof (zoals water) te verwarmen, zal de PTC-verwarmer niet worden beschadigd nadat de vloeistof is gedroogd. Het heeft elektrothermische stabiliteit op lange termijn, geen roodheid wanneer geactiveerd, brand, geen zuurstofverbruik, geen gevaar van brand, Geen open vlam, geen zuurstof, zachte wind, niet droog, veilig en comfortabel

Onder normale omstandigheden, lange levensduur

PTC -verwarmingsautomaten kunnen op een laag voltage (12 ~ 24V) worden gebruikt. PTC lage weerstand, grote temperatuurscoëfficiënt van weerstand, componenten, hoge temperatuur, hoge stroom slagvastheid en een lange levensduur, om te voldoen aan de eisen van de airconditioningverwarming voor auto's.

productvoordelen

Dergelijke verwarmers gebruiken een plakproces, productstructuurintegratie. Isolatie door de isolerende schaal, met nieuwe structuur, geavanceerde technologie, automatische thermostaat, hoog thermisch rendement, mooi uiterlijk, eenvoudige installatie, geen brandveiligheidsfuncties.

A: De integratie van vinnen, niet gemakkelijk om de interne componenten te beschadigen, zal niet verschijnen veroudering, oxidatie en stofophoping, seismische prestaties zijn goed.

B: Contactloze thermische weerstand, in het geval van dezelfde parameters, dan de traditionele filmsets, nam de efficiëntie van de viscosestroomoverdracht toe met ongeveer 20%.

C: hoog isolatieniveau, doorslagspanning tot 3000V of meer.

D: De verbindende delen zijn gemaakt van elastisch origineel, er is ruimte voor thermische uitzetting en samentrekking.

E: De algehele structuur van de productintegriteit, eindondersteuning met behulp van krachtige PPS-componenten, het hele proces door een speciaal oxidatieproces, glanzend en niet gemakkelijk om van kleur te veranderen.

F: flexibele structuur, zonder het veranderen van de structuur van het hoofdgedeelte, de vin-afstand en de vinhoogte kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant, om het warmteoverdrachtsgebied te veranderen, de windweerstand aan te passen, windsnelheid. Prijsinformatie: 0.00 yuan /, Min. Bestelling: 0

Merk: CQ, Model: PTC-1500, Vermogen: 1500 (KW), Bedrijfstemperatuur: 85 (℃), Spanning: 220-380 (V), Verwarmingsmedium: Lucht.

PTC-golfverwarmer is een soort aluminiumlegeringstrip gemaakt van golfplaat voor de radiator, de PTC-verwarmingsfilm op de pasta en aluminiumlassen en samenstelling van de verwarmer.

Met een grote hoeveelheid warmte, kracht en stabiliteit ...

3, met het verwarmingslichaam op de markt heeft de volgende voordelen

Verwarmingsoppervlak zonder elektriciteit, veilig in gebruik.

Verwarmd, ingebouwd, vochtbestendig ontwerp.

Geïntegreerd ontwerp, contactloze thermische weerstand, hoger rendement. Mooi uiterlijk, nieuw.

In hetzelfde gebied van de wind kan de kracht groter zijn om te voldoen aan de behoeften van markten in koude streken.

4. Ongevoelig voor spanningsschommelingen, met behulp van een breed spanningsbereik

5, eenvoudig te installeren, leuk. Het product zelf is geïsoleerd en de beugel is verbonden met een zwarte siliconen hoes, dubbele isolatiebescherming. FireWire, verschillende kleuren op nullijn, zodat klanten meer comfort kunnen zien.

· typische applicatie:

· 1. Luchtverwarming, verwarming, airconditioning

· 2 fysiotherapie, massageapparatuur, biologische verwarming

· 3. Muggenspray, waterverwarmer, verwarmingsplaat, droge schoenen, krulspelden

PTC-golfverwarmer is een automatische temperatuurregeling, een energiebesparende verwarmingstoestel, dat een PTC-element is als warmtebron, gemaakt van aluminium golfplaat voor de radiator, de kleverige, gelaste verwarmingssamenstelling. Kan worden gebruikt in airconditioners, ontvochtigers, drogers, drogers, verwarmingen, verwarming en airconditioning, auto's en andere apparatuur die warme lucht moeten leveren. Het product is ook geslaagd voor UL, TUV, SEMKO en andere productveiligheidscertificering.

PTC-verwarmingslichaam Dit product kan worden gebruikt voor elektrische verwarming, gebruikt in verwarmingen, drogers, drogers, droogmiddelopwekking, drogers, droge schoenen, drooghanden, luchtdroogapparatuur, airconditioning en andere extra verwarming: PTC-verwarmingslichaam met automatische thermostaatfuncties , veiligheid, milieubescherming, energiebesparing Het PTC verwarmingselement wordt gebruikt om de koude lucht te verwarmen, wanneer de lucht niet waait, zal het PTC verwarmingselement niet worden beschadigd en betrouwbaar werken. De interne kenmerken van de PTC worden gebruikt om de temperatuur te regelen. , Kracht zal niet rood zijn, geen open vuur, geen zuurstof, zachte wind, niet droog, veilig en comfortabel onder normale omstandigheden, lange levensduur


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van zelfregulerende ptc-luchtverwarmer voor elektrische voertuigairconditioning. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: zelfregelend ptc luchtverwarmer voor elektrische voertuigairconditioning, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, citaat, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like