PTC-waterverwarmer voor gemeenschappelijk zwembad

PTC-waterverwarmer voor gemeenschappelijk zwembad
Productdetails

Water en elektriciteit scheiding en constante temperatuur PTC waterverwarmer voor gemeenschappelijke zwembad.

Merk: Tiancheng

Aangepaste verwerking: Ja

Vermogen: 3 (kVA)

Temperatuurbereik: 0-90 ℃

Totale afmetingen: 16 mm

Gewicht: 0,5 kg

Gebruik: onmiddellijke waterverwarming

Werkspanning: 220V

Isolatieweerstand: 3750Ω

Continu leven: 100.000 uur

Type verwarming: waterverwarming

Elektrische isolatiesterkte: 2000V / ≤5mA / 5s geen storing, flashover, alarm, veel hoger dan de nationale norm (1250V / 5mA / 3s geen storing, flashover, alarm) Lekstroom: 250VAC / 0.75mA / kW, laag In de nationale norm (220VAC / 1mA / kw), isolatieweerstand ≥ 10MΩ, aardingsweerstand: ≤ 0,1Ω.De verwarmer is gemaakt van keramisch halfgeleider-PTC-materiaal voor verwarmingselementen, het gebruik van PTC-verwarmingsefficiëntie, geavanceerde zelfbeschermingsfunctie voor zelfherstel, een lange levensduur, minder energieverzwakking enzovoort. De voordelen zijn als volgt:

Het echte PTC verwarmingselement met hydro-elektrische scheiding is niet in contact met water, om water- en elektriciteitsscheiding te bereiken.

1.

Gebruik van veiligheidsverwarmer bij het inschakelen, PTC verwarmingselement alleen warmte, geen licht, zelfs indien geplaatst op droog papier zal het papier niet verbranden, zal geen elektrische schok, open vuur en ander gevaarlijk zijn; als de pijp zonder water of temperatuurregeling Het falen van de verwarmer zorgt ervoor dat de verwarmer niet wordt gelost. Wanneer de verwarmer ongeveer 200 ° C bereikt, stijgt de PTC-weerstand scherp. Op dit moment wordt de PTC een isolator, waardoor de stroom wordt onderbroken en zichzelf wordt beschermd. Op dit moment heeft de kachel in principe geen stroom en is er geen stroomtoevoer. Zelfs als deze lange tijd watervrij droog is, zal deze niet doorbranden. Wanneer de temperatuur lager is of het water door de buis stroomt, hervat de PTC de verwarming. Daarom, wanneer het water in afwezigheid van water of elektriciteit is, kan het vermogen worden gedroogd, geen explosiepijp, geen lekkage, geen vuur en andere gevaren.

2.

Duurzaam - De prestaties van het PTC-verwarmingslichaam zijn stabiel, niet gemakkelijk te verouderen en gaan lang mee. Normaal gebruik, PTC-verwarmingselement kan zonder schade 8 ∽ 10 jaar worden gebruikt en de stroomverzwakking mag niet meer dan 5% bedragen.

3.

Niet-vervuiling, gezondheidsbevordering - PTC-verwarmers gebruiken een bypass-type overstroomverwarming, de lus is soepel. Pijpwand en water contactoppervlaktetemperatuur is slechts ongeveer 200 ℃, het water wordt niet verwarmd bij hoge temperaturen, de pijpwand is glad, glad, zo moeilijk om schaalpijp te vormen. Minder schaal, waardoor het thermische rendement van het verwarmingssysteem op lange termijn stabiel blijft, terwijl het laatste deel van de reinigings- en onderhoudskosten wordt verlaagd. Daarnaast kan PTC werken om de waterkwaliteit te verzachten, langdurig gebruik kan een hydraterende werking hebben, de schoonheid van het endocriene systeem van het lichaam verbeteren, en de gezondheidszorg en onderhoudsefficiëntie verbeteren.

4.

Hoog thermisch rendement - PTC-verwarmingsverwarmingsmateriaal is gewikkeld in het midden van de waterpijp, de waterpijp is gemaakt van de gehele wortel van koperwikkeling, ultralange waterwegen, PTC-verwarming lichaamsoppervlakcontact met water om een ​​groter warmtewisselingsgebied te vormen , koorts en thermische geleidbaarheid is uiterst uniform, dus het zal geen waterbellen produceren in het contactoppervlak (waterbellen zullen geïsoleerde warmtegeleiding zijn), waardoor de efficiëntie van de warmteomzetting sterk verbetert, terwijl het PTC verwarmingselement alleen warmte genereert wanneer het wordt verwarmd, er is geen lichtverbruik, de opgewekte warmte Bijna volledig geabsorbeerd door het water, de kachel is extreem thermisch efficiënt.

5.

Vermogen zelfregulering - veranderingen van het verwarmingsvermogen met de watertemperatuur in de buis zelf verandert, de watertemperatuur in de buis is hoog, het vermogen van de verwarming om te verminderen; de leidingwatertemperatuur is laag, het eigen vermogen van de verwarming stijgt. De bedrijfsspanning van de kachel is zeer breed, wordt niet beïnvloed door iets lagere of iets hogere spanning, het vermogen kan worden gehandhaafd binnen het oorspronkelijke vermogensbereik van ± 30% van de nominale spanning (dat wil zeggen + 5% van het nominale vermogen ~ 10 %).

6.

Anticorrosion Water Leakage - De buis is gemaakt van geanodiseerd aluminium en het binnenoppervlak van de buis is in contact met het water. Het is gecoat met een isolerende nano-oxidatielaag om het vermogen van de buis om waterdruk te weerstaan ​​aanzienlijk te verbeteren en waterlekkage te voorkomen. Waterdruk in meer dan 10 kg, 1 kg waterdruk, de uitblaastijd van de verwarming ≥ 6 l / min. De verwarmer elimineert volledig de boiler heeft een pijpuitbarsting, een gebroken draad, corrosie, waterlekkage, lekkage en andere veiligheidsrisico's.

7.

Licht en handig - De kachel is compact en eenvoudig te installeren.

Toepassingsgebied

* 1 elektrische verwarmingsketel warmwatercirculatie verwarming

* 2. Instant elektrische boiler

* 3. Hoge temperatuur wasmachine

* 4. Industrieel materiaal

* 5. Elektrische waterboiler

* 6.Solar geassisteerde verwarming


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc-waterverwarmer voor een gemeenschappelijk zwembad. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc boiler voor gemeenschappelijke zwembad, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like