Ptc-warmwaterverwarming, verwarmer voor waterverwarmer, pijpwaterverwarmer

Productdetails

Vermogen: 1000-8000W

Bedrijfsspanning: 220V

De verwarmer gebruikt een keramische PTC-thermistor als een warmte-genererend materiaal, gebruikmakend van het halfgeleiderholte-principe om elektrische energie om te zetten in warmte-energie. De kenmerken zijn:

Echte waterkrachtscheiding: de PTC-verwarmingsplaat wordt verwarmd op de buitenwand van de watertank, die echt de scheiding van water en elektriciteit realiseert. Hoog thermisch rendement: Door het grote contactoppervlak van het warmtegeleidende oppervlak van de kachel met water, worden er geen waterbellen (waterbellen kunnen warmtegeleiding blokkeren) gegenereerd op het contactoppervlak, waardoor de thermische efficiëntie veel hoger is dan die van de elektrische hitte pijp.

Het verwarmingselement genereert alleen thermische energie bij verwarming en er is geen lichtverbruik; naast het genereren van warmte-energie zendt de verwarmingsdraad in de verwarmingsbuis licht uit om lichtconsumptie te genereren.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc-warmwaterverwarming, verwarming voor waterverwarming, pijpwaterverwarmer. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc warmwaterboiler, kachel voor boiler, pijp boiler, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like