PTC verwarmingspellets voor alle soorten verwarmingsplaatsen

PTC verwarmingspellets voor alle soorten verwarmingsplaatsen
Productdetails


Producteigenschappen:

Niet brandend, veilig en betrouwbaar:

Het PTC-element geeft geen rood bij verwarming en er is geen open vlam (weerstandsdraad is rood en er is open vlam) en het is niet gemakkelijk om te verbranden. Wanneer de temperatuur rond het PTC-element de limiet overschrijdt, wordt het vermogen ervan automatisch teruggebracht tot een evenwichtswaarde en treedt er geen verbrandingsgevaar op.

lang leven:

Het PTC-element zelf is een oxide-keramiek, zonder de nadelen van de oxidatie bij hoge temperatuur van de nikkel-chroomdraad, en er is geen fragiel fenomeen zoals een glazen kwartsbuis en de levensduur is lang.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc verwarmingspellets voor alle soorten verwarmingsplaatsen. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc verwarming pellet voor alle soorten verwarming plaats, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like