Dubbelzijdig elektrode-extractie Type PTC verwarmingspellet

Dubbelzijdig elektrode-extractie Type PTC verwarmingspellet
Productdetails
structuur:

PTC thermostaat verwarmingskern is een nieuw type oppervlakte-isolatie PTC verwarmingselement. In de gewone PTC-componenten aan beide zijden van de installatie van een paar metalen elektroden met leads, bedekt de metalen elektrode de polyimidefilm, de structuur is eenvoudig, zonder dat extra temperatuurregelingsapparaat kan worden verwarmd en hoge isolatiesterkte, hoge veiligheid Betrouwbaar , duurzame verwarming Power stabiliteit, het gebruik van een breed scala van spanning, een lange levensduur, de andere flexibele grootte en vorm, volgens de werkelijke behoeften van klanten bouwen een verscheidenheid aan modellen specificaties.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van twee-zijdige elektrode-extractietype ptc verwarmingspellets. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: tweezijdige elektrode extractie type ptc verwarming pellet, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like