PTC verwarmingselement voor automotive airconditioning

Productdetails

Automobiel airconditioningventilator PTC hulpverwarmingsvereisten, testmethodes, inspectieregelsmerk, verpakking, vervoer, opslag etc.

PTC-verwarmer bestaat hoofdzakelijk uit een of meer PTC (thermistorkeramiek) met parallelle structuur en perifere componenten. De verwarming is gemaakt van een ventilator voor het verwarmen van de luchtstroom. Het bedrijf is gevestigd in:

1. PTC-verwarmer mechanische inspectie

a) Het uiterlijk van de PTC-verwarming moet schoon zijn, geen hobbels en krassen, alle bevestigingen moeten op betrouwbare wijze worden verbonden, mogen niet loszitten, de markering moet helder zijn;

b) PTC-verwarmingsvorm en inbouwmaten moeten in overeenstemming zijn met de eisen van de tekeningen en bijbehorende normen; c) intacte socket, plug met de bijbehorende plug is goed;

d) De PTC-verwarmer kan niet in de bijbehorende kap of spiraal worden geïnstalleerd (te bepalen spleetwaarde).

2. Impact Power Start stroomtoegang slagkrachtbereik van 640 W ± 10%, moet worden gemeten met R = Rmin.

3. Steady State Power Steady-state-stroom De nominale vermogensdissipatie en constante stroomsterkte moeten voldoen aan de voorwaarden gespecificeerd in de Technische Specificaties.

4. Drogingstemperatuur In de stroom is niet geventileerde omgeving, PTC kachel oppervlak droogtemperatuur <180>

5. Koude-isolatieweerstand De koude-isolatieweerstand tussen het oppervlak van de metalen warmteafleider en het kunststof frame van de PTC-verwarmer mag niet minder zijn dan 50MΩ.

6. weerstaan ​​spanningstest Tijdens de test, zou er geen flashover, rook of analyse moeten zijn voorgekomen. Na de test moeten de elektrische eigenschappen van het product aan de vereisten voldoen.

7. Terminal trektest, de terminal is niet los, valt niet af, de elektrische eigenschappen moeten aan de vereisten voldoen.

8. vrije valtest Na de test, zouden het product uiterlijk, de elektrische eigenschappen, mechanische eigenschappen moeten voldoen aan de vereisten.

9. Vibratietest Tijdens de resonantiefrequentietest moet worden gecontroleerd of het monster stevig blijft, er geen abnormaliteit lijkt, geen losmakend fenomeen, de elektrische eigenschappen moeten aan de vereisten voldoen.

10. temperatuurbestendigheid

10.1 Na de lage test van de temperatuurprestaties, zal er geen misvorming of een breuk zijn, moeten het uiterlijk en de elektrische eigenschappen aan de vereisten voldoen.

10.2 Na de hoge temperatuurprestatietest, mag er geen vervorming of breuk zijn, het uiterlijk en de elektrische eigenschappen moeten aan de vereisten voldoen.

11. hoge en lage temperatuur impact test, de test PTC heater uiterlijk en elektrische eigenschappen moet voldoen aan de eisen.

12 . vochtige hittetest Na de test moet het uiterlijk van PTC-kachels en elektrische prestatietests aan de vereisten voldoen.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van ptc verwarmingselementen voor airconditioning in de automobielsector. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc verwarmingselement voor automotive airconditioning, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like