PTC-verwarmer met geïsoleerde film voor paraffinesmelter

PTC-verwarmer met geïsoleerde film voor paraffinesmelter
Productdetails


Merk:

Tiancheng

Aangepaste verwerking:

Ja

Categorie:

warmte-

Prestatie:

hoge temperatuur

Materiaal:

synthese

Vakmanschap:

synthetisch

Vorm:

Vlakke vlok

Temperatuurcoëfficiënt:

PTC

Macht kenmerken:

Laag vermogen

Frequentie kenmerken:

hoge frequentie

Producteigenschappen:

als een tierelier verkopen

Gedetailleerde beschrijving

Uitbesteed isolatiepapier van het type PTC is een soort van nieuw type PTC-verwarmingslichaam met oppervlakte-isolatie. Op de gemeenschappelijke PTC-componenten zijn aan beide zijden van de gemeenschappelijke PTC-componenten een paar metalen elektroden met stroomdraden geïnstalleerd en vervolgens is het isolerende gele papier sleeved op het buitenoppervlak van de metaalelektroden, is de structuur eenvoudig; Temperatuurregeling apparaat kan worden verwarmd op een constante temperatuur en hoge diëlektrische sterkte, veilig, betrouwbaar, duurzaam verwarmingsvermogen en stabiliteit, het gebruik van een breed scala van spanning, een lange levensduur, de andere flexibele grootte en vorm, volgens de werkelijke behoeften van klanten om verschillende modelspecificaties te bouwen.


PTC verwarmingskern met snelle verwarming en automatische temperatuurregeling; veilig gebruik; niet verbranden; koorts niet rood; geen open vlam, compacte structuur; veilig en gemakkelijk, en andere fijne prestaties. Voltage bereik van gebruik kan worden ontworpen volgens de behoefte tussen 12V-220V, voornamelijk met het gebruik van perm board, krultang, schoonheid, massage, waxen, stoom haar kam, hotmelt lijmpistool, punt van het ijzer en apparatuur vocht.

Uitbesteed isolatiemateriaal PTC-koorts wordt veel gebruikt in haarkrulspelden, krulspelden, elektrisch multiplex, heet ijzer, keramisch heet, dampende noedels, huidverzorgingsproducten voor de huid en een reeks series van schoonheidssalons. Bovendien, volgens de werkelijke behoeften van klanten kan ook worden gebruikt in sommige behoefte aan isolatie van kleine apparaten, elektronische apparatuur en andere producten hierboven verwarmen.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc-kachel met geïsoleerde film voor paraffinesmelter. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc verwarmer met geïsoleerde film voor paraffinesmelter, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, citaat, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like