PTC riemverwarming

PTC riemverwarming
Productdetails

toepassingen:

droger, luchtverwarmer, luchtverwarmer, mugmoordenaar, auto's kachel, luchtbevochtiger, ontvochtiger, verwarmingsplaat, stimulator, fysiotherapie-apparaat, heet lijmpistool, haarrimper, stijltang, koffie- / melkwarmer, waterkoker, enzovoort. Als de oppervlaktetemperatuur van het eindproduct minder dan 260 was, is PTC zeer geschikt als verwarmingselement.


Merk op:

1) De oppervlaktetemperatuur van PTC kan zelf worden geregeld, het regelcircuit en het beveiligingscircuit kunnen bij de meeste apparaten worden weggelaten.

2) Het kan voor het verwarmen van vloeistof worden gebruikt, en zijn geen probleem toen de vloeistof droog was.

3) Het kan worden gebruikt voor het verwarmen van lucht met ventilatorblazing, en het is geen probleem wanneer de ventilator niet werkte ..

4) Er zijn vier elektroden coating te selecteren: neckel + zilver, melt-jet aluminium, zeefdruk aluminium, zeefdruk aluminium + zilver.

5) Zeer lange levensduur, 10 jaar of langer is mogelijk.

6) Zeer hoge betrouwbaarheid, oververhitting was onmogelijk.

7) De oppervlaktetemperatuur stijgt (of daalt) ongeveer 8, wanneer de toegevoerde spanning 2 keer toeneemt (of afneemt).

8) Er is geen draad, isolator of schaal voor dit type. De klant kan andere typen selecteren die door ons bedrijf zijn gefabriceerd.

9) Parallelle verbinding is nodig voor twee of meer PTC-verbindingen.

10) Het stationaire vermogen kan heel verschillend zijn bij verschillende toegepaste condities voor dezelfde PTC. Hoe sneller de warmtegeleiding is, hoe hoger de steady-state kracht.

11) In de meeste gevallen waren de boven- en onderelektroden geschikt; alleen in een zeer speciale situatie gebruiken we koppel-elektroden en elektroden met twee zijden. Selectie voor sommige specificaties met elektroden boven en onder.


Min. Bestelhoeveelheid:

10000 Stuk / stukken

Capaciteit van de levering:

100000000 Stuk / stukken per jaar

Haven:

Shenzhen poort

Betaalvoorwaarden:

T / T

Verpakking & levering

Details over de verpakking:

380/270/160 karton

Levering Detail:

15 dagen na ontvangst van de betaling


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc-riemverwarming. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc gordelverwarming, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like