Ptc Heater Corrosion Liquid Specific Ptfe Heater

Ptc Heater Corrosion Liquid Specific Ptfe Heater
Productdetails

Het product is gebaseerd op gebruikerstekeningen en niet-standaardmonsters voor het verwerken van monsters, niet standaard.

Productinformatie Vermogen: 110v tot 440v 50hz-60hz (op aanvraag).

Vermogen: 0,1 tot 100 kW (op aanvraag).

Corrosiebestendige materialen: teflon, ti, sus316l, sus304, kwarts, glas, nikkel, enz. (Optioneel type). Verschijning: w-type, u-type, l-type, z-type, recht type, gevormd, enz. (Optioneel type).

Verwarmingskern: invoer van nikkel-chroom draad, de temperatuur tot 1200 ℃.

Isolatiematerialen: geïmporteerde magnesia, de isolatiewaarde bereikt 1700ω.

Oorsprong: Dongguan, Guangdong

Gemeenschappelijke macht: 1kw, 2kw, 3kw, 5kw, 6kw, 9kw, 12kw, enz.,

Werkingsprincipe: De verwarmingskern is energieconversie, elektrische energie in warmte.

Gebruik: vloeibare verwarming, zuur-base verwarming, plating verwarming, siroop verwarming.

Optionele aanpassing: intelligent temperatuurregelsysteem.


Product Introductie

De verwarmer van het bedrijf is een klein formaat, hoog vermogen, nauwkeurige temperatuurregeling, aanpasbaarheid, breed scala aan toepassingen, verwarmingssnelheid, goede isolatie, hoog efficiënte elektrische verwarmingsproducten, het heeft een laag energieverbruik, hoog thermisch rendement, lange levensduur, hoge temperatuurregeling nauwkeurigheid. Aanzienlijk energiebesparend effect, de warmte gegenereerd door elektrische energie wordt bijna 100% doorgegeven aan het verwarmingsmedium.


Gedetailleerde beschrijving

Verwarmers kunnen worden verwarmd in overeenstemming met de noodzaak om een bepaalde temperatuurverdeling van objecten binnen de verwarmde objecten direct te verwarmen, om de algehele gelijkmatige verwarming of lokale verwarming (inclusief oppervlakteverwarming) te bereiken, en het gebruik van meerdere beveiligingen, zodat de elektrische verwarmer veiligheid en leven nemen enorm toe. Volautomatische controle: volgens de vereisten van het ontwerp van het verwarmercircuit, kan gemakkelijk uitlaattemperatuur, stroom, druk en andere parameters van automatische controle, en met het computernetwerk worden bereikt. Bij het elektrische verwarmingsproces kunnen het resulterende uitlaatgas, resten en rook minder het verwarmde voorwerp schoon houden, het milieu niet vervuilen.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc-verwarmingsvloeistof specifieke ptfe-verwarmer. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc heater corrosie vloeistof specifieke ptfe heater, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like