Ptc voor warmwaterverwarming

Ptc voor warmwaterverwarming
Productdetails

Eerste,

1, thermisch geleidend materiaal (medium): water, olie, alcohol, supergeleidende vloeistof en andere vloeistoffen.

2. Gebruik van PTC-watercirculatie-verwarming: directe elektrische boiler, kleine keukenspullen, aanvullende zonne-energie-verwarming, intelligente elektrische verwarmingsketel, oliepijplijnverwarming, elektrische hulpverwarming van centrale airconditioning, verwarming en verwarming van auto's, treinbrandstof, water , instrumentatie, etc.

Producthandleiding:

De PTC-vloeistofverwarming is een type PTC-verwarmer waarin de temperatuur stijgt wanneer de vloeistof stroomt en het warmtedissiperende element niet is geladen. Het standaarddeel van PTC bevindt zich in een speciale aluminium buis en de warmte die door het PTC-element wordt gegenereerd, wordt via de speciale buis in de legering in de vloeistof overgebracht. Veilig en betrouwbaar, waterafscheiding, gemakkelijk en snel, klaar voor gebruik, lange levensduur, energiebesparing en bescherming van het milieu. Dit product is geschikt voor huishoudelijke en industriële waterverwarmers, zoals drinkfonteinen, waterverwarmers, zoals watercirculatieverwarmingstoestellen, extra verwarming en andere verwarmingsapparatuur.

Ten tweede, technische vereisten

Voltage: 12V ~ 230V, AC en DC beschikbaar

Flow: volgens eisen van de klant 50ml / min ~ 2000ml / min

Vermogen: 300W ~ 700W

Lekstroom: ≤0.7mA

Inschakelstroom: ≤ 2 keer stabiele stroom

Grootte eisen: volgens de eisen van de klant


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc voor warmwaterverwarming. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc voor warmwaterboiler, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like