PTC voor auto

Productdetails


De verwarmer bestaat uit PTC zelfregelende keramische verwarming pellet, isolator, aluminium omhulsel.

Gebruikt in auto's, zoals bussen, voertuigen, voor dieselmotoren met voorverwarming. De 0 # -diesel zal worden ingevroren, als deze lager is dan 4 ℃, en de auto niet kan worden gestart, en lage-temperatuurdiesel met dure kosten moet worden gebruikt voor lage temperaturen. Met behulp van de verwarmer om de diesel voor te verwarmen, kan 0 # diesel worden gestart bij lage temperatuur.

PTC Heater voor dieselolie voorverwarmen is zelfbeheersing het is temperatuur, de temperatuur van het oppervlak zal niet meer dan 150 ℃, het is toch erg veilig.

Kennisgeving in apparaat:

1)      De oppervlaktetemperatuur van PTC kan alleen worden geregeld, er is geen sprake van oververhitting en er kan geen verbranding plaatsvinden.

2)      Onze PTC-producten zijn zeer betrouwbaar, lang ouder worden, 5 ~ 10 jaar levensduur is geen probleem.

3)      Een thermostaat kan in serie met de verwarmer zijn, voor het regelen van de temperatuur in diesel.

4)      Parallelle verbinding is nodig voor twee of meer PTC-verbindingen.

Huidige producten:

1)      Verwarming in dieseltank. Monteer de kachel in de buurt van de dieseluitlaat van de dieseltank en verwarm diesel vóór het starten, waarna de bevroren diesel gemakkelijk kan worden ingevroren

2)      Diesel pijplijnverwarming . Sluit de kachel een pijpleiding in serie aan, na het voorverwarmen wordt de diesel ontdooid.

3)      Verwarmer bij afzetpijp in olietank. PTC verwarmt de diesel in de buurt van de uitlaatpijp in de olietank, maak dieselvrij in kleine kubus. In korte tijd en verbruikende kleine elektrische energie, zou diesel uitgetrokken kunnen worden.

4)      Verwarming in oliefilter. De olieverwarmer kan worden gemonteerd door hem in het dieseloliefilter of rond het filter of beide te plaatsen om de diesel in het filter vrij te maken.

Min. Bestelhoeveelheid: 1000 Stuk / stukken
Capaciteit van de levering: 50000000 Stuk / stukken per jaar
Haven: Shenzhen poort
Betaalvoorwaarden: T / TDetails over de verpakking: 380/270/160 karton
Levering Detail: 15 dagen na ontvangst van de betaling
TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc voor auto's. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc voor auto, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, citaat, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like