PTC keramische weerstand Ptc Thermistor constante kleurtemperatuur

PTC keramische weerstand Ptc Thermistor constante kleurtemperatuur
Productdetails

Gedetailleerde beschrijving van de constante temperatuur en temperatuurregeling van PTC keramische weerstand (PTC thermistor):

PTC-verwarmingselement eenmaal overschrijdt de temperatuur Curie punt, de soortelijke weerstand verhoogt plotseling, de huidige gedaald tot een stabiele waarde, automatisch controle van de temperatuur, het doel van constante temperatuur, zonder extra/nacht temperatuurregeling circuit apparaat, PTC verwarming thermostaat, thermostaat, speciale functies van de temperatuurregeling, maar ook volgens de eisen van de verschillende temperatuur door middel van de formule om de temperatuur van de Curie van PTC onderdelen.

Kenmerken:

1: verwarming thermostaat automatisch PTC

2: wanneer de PTC-kachel wordt gebruikt voor het verwarmen van de vloeistof (zoals water), de PTC-weerstand niet zal worden beschadigd, nadat de vloeistof wordt gedroogd.

3: PTC lange levensduur, onder normale omstandigheden, de levensverwachting van maximaal 10 jaar;

4: bedrijfsspanning 6-240V, wanneer de bedrijfsspanning verandert 2 keer de oppervlakte temperatuurveranderingen zeer klein.


Volgens klant eisen ontwerp verschillende maten, macht!


TIM图片20180111140051.png


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in de productie en marketing van ptc keramische weerstand ptc thermistor constante kleurtemperatuur. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China biedt onze fabriek u ook gratis monster, aangepaste service evenals offerte raadpleging dienst.
Hot Tags: PTC keramische weerstand ptc thermistor constante kleurtemperatuur, China, de leveranciers, de fabriek, de fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like