PTC Keramisch verwarmingselement voor ventilatorverwarming

PTC Keramisch verwarmingselement voor ventilatorverwarming
Productdetails

TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc keramische verwarmingselementen voor luchtverhitters. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.

Basis informatie

 • Model nr .: 20168736

 • Type: Verwarming

 • Vorm: Frame

 • PTC-element: keramisch verwarmingselement

 • Transportpakket: doos

 • Oorsprong: China

 • Certificering: CSA, UL, ISO9001, CQC

 • Materiaal: niet-metaalachtig materiaal

 • Vorm: plaat

 • Handelsmerk: PTC

 • Specificatie: dimensie is divers

 • HS-code: 85169090

Productomschrijving

Producteigenschappen:
Het belangrijkste kenmerk zijn veiligheidsprestaties en constante temperatuur. PTC-verwarming is een nieuwe soort verwarming op de markt. Het is gefixeerd door een paar metalen elektroden met leidingen aan beide zijden van het PTC-element. Ons koper wordt geïmporteerd uit Japan. Harnassen zijn gemaakt van teflon-materialen weefdraad, terminals stevig geïnstalleerd, om ervoor te zorgen dat de kabelboom in goede staat verkeert.

Technisch detail:
Bedrijfstemperatuurbereik oC: 50 ~ 300
Nominale spanning: 1 ~ 600v
Oppervlaktetemperatuur oC: 45 ~ 300
OppervlaktetolerantieCoC: ± 5
Normale temperatuurweerstand: Ω0.5 ~ 9000
Werkingslevensduur: 50.000 uur
Lijmmerk: Toshiba

product voordelen:
1. PTC keramische kachel kostenbesparing, lange levensduur.
2. PTC keramische kachel veiligheid, milieubescherming.
Het ontwerp van de verwarmingstemperatuur van het verwarmingslichaam op 260 graden Celsius, zal onder geen enkele omstandigheid leiden tot "rood", "brandend" verschijnsel dat brandwonden, brand en andere veiligheidsrisico's veroorzaakt.
3.PTC keramische kachels energie besparen.
ptc kachel en conventionele kachels in het geval van hetzelfde vermogen, hun stroomverbruik is hetzelfde, maar vanwege ptc elektrische energie in warmte-energie-efficiënte dan traditionele kachels, de warmte die wordt gegenereerd door de meer, terwijl in de productie van warmte onder dezelfde Omstandigheden, het conventionele energieverbruik van de kachel groter is dan het vermogen dat wordt verbruikt door de PTC-verwarming, PTC-keramische verwarmer bespaart energie.
4. Als het vermogen stabiel is, geeft het de constante temperatuur continu weer
Blijf stabiel
Het kan de temperatuur zelf regelen
Gebruikt in een groot bereik van spanning van 12V tot 380V
Dimensie is wendbaar verschillend

toepassingen:
PTC keramische verwarmingselement worden veel gebruikt voor airconditioning, luchtgordijn, ptc kachels, drogers, handendroger, droogkamer apparatuur, grote industriële luchtkanaal verwarming, elektrische locomotieven warm, verwarming schakelkast, vocht en andere velden.

Hot Tags: ptc keramische verwarmingselement voor luchtverhitter, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like