PTC keramische kachel Heater voor 220V Bad Warmers

PTC keramische kachel Heater voor 220V Bad Warmers
Productdetails

De kachel van PTC bestaat uit een PTC keramische verwarming element en een aluminium koellichaam. De PTC-kachel heeft de voordelen van kleine warmteweerstand en hoge warmterendement van de uitwisseling, en is een automatische constante temperatuur en energie te besparen elektrische kachel. Opwarming snel, als de ventilator mislukt, wordt de temperatuur automatisch kan worden gecontroleerd en de levensduur lang is. Het is niet verbranden, veilig en betrouwbaar! Belangrijkste toepassingen: air conditioners, hete luchtgordijnen, Luchtontvochtigers, drogers, kleren drogers, kachels, auto's en andere apparatuur die u wilt voorzien van warme lucht.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in productie en marketing van ptc keramische verwarmer verwarmingssysteem voor 220v Bad warmers. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China biedt onze fabriek u ook gratis monster, aangepaste service evenals offerte raadpleging dienst.
Hot Tags: PTC keramische kachel heater voor 220v Bad warmers, China, de leveranciers, de fabriek, de fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like