PTC Keramische verwarming / stijltangen Elektrische multiplex Schoonheidssalonbar

Productdetails

PTC keramische kachel / stijltangen elektrische multiplex schoonheidssalon bar
PTC Outer Insulated Paper PTCHeater Seires Block Diagram Configuration2. Kenmerken en gebruik Buitenisolatiepapier Type PTC is een nieuw type PTC verwarmingselement met oppervlakte-isolatie. Een paar metalen elektroden met aansluitdraden zijn aan beide zijden van een gemeenschappelijk PTC-element gemonteerd en vervolgens op het uiterlijk van metalen elektroden. Zet op isolerend geel papier, de structuur is eenvoudig; zonder extra temperatuur controle-apparaat kan worden thermostaat verwarming en hoge isolatiesterkte, veilig en betrouwbaar, duurzaam verwarmingsvermogen is stabiel, het gebruik van een breed scala van spanning, lange levensduur, in aanvulling op flexibele en diverse externe dimensies, volgens klanten eigenlijk verschillende modelspecificaties moeten bestellen. De PTC verwarmingskern heeft een snelle temperatuurstijging en automatische temperatuurregeling; het is veilig om te gebruiken; het brandt niet; het geeft geen rood als het wordt verwarmd; het heeft geen open vlam, de structuur is klein en het is veilig en gemakkelijk. Het spanningsbereik van gebruik kan naar behoefte worden ontworpen tussen 12V-220V. Hoofdzakelijk gebruikt met permanenten, haarkrulspelden, schoonheidsapparaten, massagetoestellen, smelters, stoomkammen, smeltlijmpistolen, puntsoldeerbouten en vochtbestendige apparatuur. .
Uitbesteding Isolatiedocument type PTC-verwarming wordt veel gebruikt in warme haarklemmen, haarkrulspelden, multiplex, ionen heet, keramisch heet, stomende oppervlakte-inrichting, schoonheidshuidwastherapie-instrument en een reeks schoonheidssalonapparatuurreeksen. Bovendien, volgens de werkelijke behoeften van klanten kan worden gebruikt in sommige behoefte aan de isolatie van kleine huishoudelijke apparaten, elektronische apparatuur en andere producten hierboven te verwarmen.TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in productie en marketing van ptc keramische kachel / stijltangen elektrische multiplex schoonheidssalon bar. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: Ptc keramische kachel / stijltangen elektrische multiplex schoonheidssalon bar, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like