Ptc keramische verwarmingsplaat met constante temperatuur

Ptc keramische verwarmingsplaat met constante temperatuur
Productdetails
  1. De ongeladen ptc-heater aan het oppervlak De ongeladen ptc-heater aan het oppervlak is een soort hoogvermogen-ptc-verwarmer. PTC-element is geïnstalleerd in de aluminium buis en geïsoleerd van de aluminium buis. De aluminium buis is uitgerust met vinnen of groeven buiten de buis. Het is veilig en betrouwbaar, stabiel in kracht, laag in geluid, lang in leven, goed in mechanische sterkte, enz. Vanwege zijn goede veiligheidsprestaties, wordt het voornamelijk gebruikt in airconditioners, ventilatoren, sterilisatiekasten, etc. Hoog vermogen huishoudelijke kachels, zoals drogers. 2. Live gegolfde ptc-verwarmers, live gegolfde ptc-verwarmers, een klasse van hoogvermogen blazende ptc-verwarmers, aan beide zijden van de gewone ptc-componenten met gegolfde radiatoren, kunnen de gegolfde gaten zorgen voor warmtetoevoer door de lucht. Het heeft een aantal voordelen, zoals hoge calorische waarde, stabiel vermogen, lange levensduur, hoge betrouwbaarheid, geen open vuur enzovoort. Het is wijd gebruikt in het verwarmen van ventilator, airconditioner, desinfector, wasdroger, enz. Op de binnenlandse verwarmende apparatuur zoals de drogende doos. 3. De kachels hebben aandacht nodig bij het gebruik van een ptc-kachel. De kracht van de kachel wordt sterk beïnvloed door de externe omgeving. De ideale testmethode is om in de hele machine te installeren onder de werkomstandigheden. Gewoonlijk voor het gemak van beide kanten om te controleren en te bevestigen. In de praktische bediening worden de relevante parameters van het gesimuleerde luchtkanaal aangepast met het zegelmonster bevestigd in de hele machine. De omgevingstemperatuur wordt over het algemeen op ongeveer 20 ℃ of 25 ℃ tijdens de test gehouden. De b # en0 # -verwarmer heeft het fenomeen van thermische uitzetting in werking. Bij het ontwerpen van de constructie moeten we daarom rekening houden met het feit dat er rondom de verwarming een bepaalde tussenruimte van 5 mm of meer is. Als we kiezen voor de oppervlakgevulde verwarmer, moeten we ook rekening houden met de antishock-maatregelen en de veilige afstand wanneer de verdamper ijsvorst, om ervoor te zorgen dat er geen menselijk lichaam is. De mogelijkheid van metaal- en vorstcontact. Het is veilig om de geïsoleerde oppervlakverwarming te kiezen. D wanneer de kachel is geïnstalleerd met driefasige voeding, moet deze worden aangesloten op y-type en moet het neutrale punt op een nullijn worden aangesloten. Vermijd het probleem dat de klemspanning van een verwarmer te hoog is vanwege driefasige onbalans.

TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc keramische verwarmingsplaten met constante temperatuur. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc keramische constante temperatuur verwarmingsplaat, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like