PTC Luchtverwarmer voor elektrische instrumenten Vochtbestendig

PTC Luchtverwarmer voor elektrische instrumenten Vochtbestendig
Productdetails

Merk: Tiancheng

Specificatie: aangepast

automatische constante temperatuur

  1. Structuur

Föhn luchtverwarmer

2. Gebruik voorbeelden.

Kamerverwarming, badkamerverwarming, airconditioningverwarming, droogruimte verwarming, drogers, handendrogers, elektrische instrumentatie vochtbestendige anticondensatie, elektrische schakelkastverwarming, capacitieve ontlaadbelasting.


3. Wees voorzichtig.

Voor de kapsel heeft de windsnelheid een grote invloed op het verwarmingsvermogen. Over het algemeen geldt dat hoe groter de windsnelheid is, hoe groter het vermogen is. Als er geen wind is, wordt de kachel niet beschadigd, maar de stroom valt vanzelfsprekend weg. Voor convectietype, houd de lucht vrij om te stromen.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc luchtverwarmer voor vochtbestendige elektrische instrumentatie. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc luchtverwarmer voor elektrische instrumentatie vochtbestendig, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like