PTC Luchtverwarmer voor batterijlading voor ontlader

PTC Luchtverwarmer voor batterijlading voor ontlader
Productdetails

Gebruik voorbeelden:

Batterij en grote condensator hebben een hoge vermogensbelasting nodig bij het ontladen. De algemene behoefte aan ontlaadkracht is meer dan 10 kW. Als de PTC-golfverwarmer wordt gebruikt om de condensator te ontladen en te verwarmen met de ventilator, kan deze aan de vereiste voldoen.

Gebruik aandacht:

1, we moeten fans gebruiken om de PTC te verwarmen. De windsnelheid heeft grote invloed op het laadvermogen. Over het algemeen geldt dat hoe groter de windsnelheid is, hoe groter het vermogen. Als er geen wind is, wordt de lading niet beschadigd, maar de kracht neemt duidelijk af.

2, het laadvolume van PTC is niet gemakkelijk om het zeer gemakkelijk te doen, wanneer de belastingsvereiste relatief groot is, wordt de ladingscombinatie gebruikt.

3, hoe dichter de afstand tussen de aluminium ribbels is, des te groter de windweerstand, maar hoe groter de afstand tussen de rimpelingen, hoe lager het uitgangsvermogen.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc luchtverwarmer voor batterijlading voor ontlader. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc luchtverwarmer voor batterijlading voor ontlader, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like