Isolatie Ptc Luchtverwarmer Kachel / Kachel Constante Temperatuur Kachel 200w 220v

Isolatie Ptc Luchtverwarmer Kachel / Kachel Constante Temperatuur Kachel 200w 220v
Productdetails

Nominaal vermogen: 200W (R = 25 ℃, 3.5m / s), kan worden aangepast

Nominale spanning: 220V (Nare draad, ongeacht positief en negatief, dan kan de nominale spanning zijn)

Grootte: aangepast

Installatiepitch: aangepast


PTC-functies en voordelen:

1. Veiligheid: PTC-producten hebben de voordelen van constante temperatuurverwarming, geen open vuur, hoge warmte-omzettingssnelheid, minimale invloed op de voedingsspanning en andere traditionele verwarmingselementen. Toepassingen in elektrische apparaten worden steeds populairder bij R & D-ingenieurs.

2. Energiebesparende: PTC-producten hebben automatische energiebesparende functies, wanneer de kachel om de omgevingstemperatuur te verbeteren, zal het vermogen geleidelijk verminderen, alleen het nominale vermogen van 90%, 80% of minder.

3. Met lange levensuur: PTC-producten worden niet beschadigd door hun eigen redenen, zelfs duizenden keren heeft de herhaalde omschakeling geen effect op zijn prestaties, de maat van zijn levensstandaard is de mate van veroudering. De algemene norm is minder dan 10% vermogensverlies na 2000 werkuren.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van isolatie ptc luchtverwarmingstoestel / verwarmingselement met constante temperatuurverwarming 200w 220v. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: isolatie ptc luchtverwarmer kachel / kachel constante temperatuur kachel 200w 220v, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like