Geïsoleerde Ptc-kachel voor luchtgordijn, verwarming, wasdroger

Geïsoleerde Ptc-kachel voor luchtgordijn, verwarming, wasdroger
Productdetails

Producten zijn ongeladen PTC keramische elektrische kachel oppervlakte-afmetingen: 350 * 60 * 28 mm 220VAC 2000W, een verscheidenheid aan specificaties, het vermogen kan worden aangepast aan de eisen, beide uiteinden met hoge temperatuur isolatiebeugel, beugelafstand 24-148 mm Eenvoudig te installeren en gebruik, kies JST importeert crimp terminals, hoge temperatuur vlamvertragende siliconen mantel, vlamvertragende koperen kern gevlochten draad.

De PTC-verwarmingselementen van het bedrijf hebben de volgende voordelen: lange levensduur, lage kosten, energiebesparing en milieubescherming, en automatische temperatuurkarakteristieken; zijn grootste hoogtepunt is de veiligheidsprestaties, wanneer de warmte na het vermogen een bepaalde temperatuur bereikt, de weerstand ervan op dit moment sterk toeneemt, zal het verwarmingsvermogen worden gevolgd door een scherpe daling, bijna stoppen met verwarmen, wanneer een tijdsperiode als gevolg van warmte temperatuur onder deze waarde, de weerstand sterk gedaald, blijven verwarmen om de temperatuur te handhaven.


De meest opvallende kenmerken zijn:

1. PTC keramische kachel bespaart kosten en een lange levensduur.

Geen speciale thermostaat en thermokoppelthermostaat en andere temperatuursensoren voor feedback kunnen de verwarmerregeling verwarmen, de temperatuur wordt aangepast door zijn eigen materiaaleigenschappen, die veel groter is dan het product een nuttige levensduur van de verwarmer heeft, Onder normale omstandigheden, de levensverwachting van tot 10 jaar.

2. PTC keramische kachel veilig, groen.

Verwarmingselement ontwerp verwarmingstemperatuur van 260 graden Celsius, onder geen enkele omstandigheid zal niet hebben, zoals elektrische verwarmingsbuizen, elektrische draad kachel oppervlak "rode" "branden" fenomeen, die wordt veroorzaakt door brandwonden, brand en andere veiligheidsrisico's.

3. PTC type keramische kachel om energie te besparen.

ptc kachel en conventionele kachel in het geval van hetzelfde vermogen, hun stroomverbruik is hetzelfde, maar omdat ptc elektrische energie in warmte-energie-efficiëntie dan traditionele kachels, dus meer warmte produceren, integendeel in de hitte Dezelfde situatie, de traditionele kachel verbruikt meer energie dan de PTC-verwarmer verbruikt meer energie, dat wil zeggen, PTC keramische kachel om energie te besparen.


Technische parameters:

Bedrijfsspanning: DC / AC12,48,60,110,220,380 V optioneel.

Curietemperatuur: 85 ~ 220 ℃

Oppervlaktetemperatuur: 60 ~ 300 ℃

Minimale afmetingen: 60 * 22 * 15 (mm)

De grootste grootte: 650 * 280 * 15 (mm) kan volgens de eisen van de klant worden gemaakt.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van geïsoleerde ptc-verwarming voor luchtgordijn, verwarming en wasdroger. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: geïsoleerde ptc kachel voor luchtgordijn, kachel, wasdroger, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like