Incubator PTC Keramische luchtverwarmer Ptc verwarmingselement voor heet lijmpistool

Productdetails

PTC keramische kachel is gekleefd door PTC keramische verwarmingscomponenten en gegolfd aluminium. Dit type PTC kachel heeft de voordelen van kleine thermische weerstand, hoge warmteoverdracht efficiëntie. En het is een automatische thermostaat, energiebesparende elektrische kachel. Het is een prominente eigenschap van de veiligheidsprestaties, zal niet produceren, zoals het verwarmen van het "rode" verschijnsel van de buisverwarmeroppervlakte. Het veroorzaakt geen brandwonden, brand en andere veiligheidsrisico's.


Keramische PTC-verwarmer met behulp van notities

(1) PTC-verwarmingsplaat met automatische temperatuurkarakteristieken, geen temperatuurregelsysteem nodig, de PTC-verwarmingsplaat kan rechtstreeks worden gevoed.

(2) Wanneer de PTC-verwarmer wordt gebruikt om de vloeistof (zoals water) te verwarmen, beschadigt de PTC-verwarmer niet wanneer de vloeistof droog is.

(3) Als de PTC-verwarmer wordt gebruikt om de koude lucht te verwarmen, zal de PTC-verwarmer niet worden beschadigd wanneer de lucht niet wordt toegevoerd.

(4) een lange levensduur, het normale gebruik van het milieu, een levensverwachting van maximaal 10 jaar.

(5) betrouwbaar werk, het gebruik van PTC verwarmingsfolie interne temperatuurregeling, nooit te hoge temperatuur.

(6) de werkspanning is erg breed: wanneer de werkspanning 2 keer verandert, zijn de veranderingen in de oppervlaktetemperatuur erg klein.

(7) Wanneer meerdere PTC-verwarmingselementen samen worden gebruikt, moeten ze parallel en niet in serie worden geschakeld.


Werkspanning 12V / 24V / 110V / 240V
Isolatiespanning 3750V / 1sec
oppervlaktetemperatuur 70 ℃ -300
Temperatuur tolerantie ± 5 ℃;
Kachel lichaam aluminium, geanodiseerd
Montage schroefbevestiging
Beschermingstype / Beschermingsklasse IP54 / II (dubbel geïsoleerd)
Keurmerken VDE + UL


Producten tonen

incubator PTC keramische luchtverwarmer ptc verwarmingselement voor heet lijmpistool

QQ 图片 20170912101345.jpg

QQ 图片 20170912101548.jpg

QQ 图片 20170912101554.jpg

QQ 图片 20170912101559.jpg

TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van incubator ptc keramische luchtverwarmer ptc verwarmingselement voor heet lijmpistool. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: incubator ptc keramische luchtverwarmer ptc verwarmingselement voor hete lijmpistool, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like