Dompelwaterverwarming met roestvrijstalen behuizing

Productdetails

Flens elektrische verwarming pijp is een veelvoud van elektrische verwarming pijp lassen of geschroefd op een flens, vormen een high-power, de algehele opvouwbare kachel. Verwarmingselement behuizing, thermokoppels kunnen in de beschermbuis worden geplaatst, gemaakt van een temperatuurgestuurde algehele verwarmer. Voorkom droog, verleng de levensduur effectief.

Er zijn twee manieren om verbinding te maken, de ene is van schroefdraad voorzien en de andere is flensverbinding. Ook bekend als de platte flensverbinding. Gemeenschappelijke specificaties Grootte DN50mm - DN400mm,

Flensverwarming pijp flens veelgebruikte materialen zijn: koolstofstaal, roestvrij staal

Verwarmde pijpmaterialen die vaak worden gebruikt: koolstofstaal, roestvrij staal,

Flensverwarming veelgebruikte specificaties 3KW, 6KW, 9KW, 12KW, 15KW, 30KW, 50KW, 100KW, 150KW enzovoort.

Flensverwarming gebruikt voor elektrische ketels, elektrische boilers, zonnesystemen, zonnewatertanks, chemische tanks en andere te verwarmen plaatsen.


【Technische parameters flens elektrische verwarming】

(1) Voltage: 220V, 380V

(2) koortsdiameter: Φ8,5-Φ32

(3) verwarmingsbuis: roestvrij staal SS304, roestvrij staal SL3316, koolstofstaal

(4) De belangrijkste macht: 3KW-150KW

(5) werkdruk: 0.6MPa-1.6MPa

(6) flens- en draadmateriaal: roestvrij staal, koolstofstaal


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf, gespecialiseerd in productie en marketing dompelwaterverwarming met roestvrijstalen behuizing. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: onderdompeling boiler met roestvrijstalen behuizing, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like