Hot Sale Aluminiumfolie Heater Sheet voor verwarmingstafels

Hot Sale Aluminiumfolie Heater Sheet voor verwarmingstafels
Productdetails

De verwarmingstafel, ook bekend als de elektrische verwarmingstafel en de brandende vuurtafel, wordt veel gebruikt en is geschikt voor gebruik in individuele huizen, kantoren, ontvangstruimten, hotels, restaurants, uitgaansgelegenheden en dergelijke. Wanneer gebruikt, is er geen licht, geen open vuur, geen uitlaatgassen en kunnen ouderen, kinderen, zwangere vrouwen gebruiken.

De verwarmingstafel kan het hele jaar door worden gebruikt en kan worden gebruikt als verwarmingstoestel, als meubel, als een tafel of als een tafel voor meerdere gebruikers. De verwarmingstafel elimineert de nadelen van traditionele kachels voor opslag in de zomer en wordt thuis weergegeven. In vergelijking met traditioneel verwarmingsgereedschap, integreert de elektrische verwarmingstafel veiligheid, comfort, gemak, energiebesparing en bescherming van het milieu.


Kenmerken elektrische verwarmingstafel:

1, snel opwarmen, een meer gebalanceerde temperatuur handhaven.

2, hoog warmtegebruik, laag vermogen.

3, kan het gebruik van tijd boeken.

4, eenvoudige temperatuurafstelling, kan vijf-traps snelheid, onafhankelijke verwarming.

5, geen lawaai, geen geur, geen open vuur, geen licht, geen zuurstofverbruik, geen explosiegevaren, ventilatie en verwarming.


6. De slimme lock screen-technologie maakt dagelijkse handelingen voor ouderen en kinderen eenvoudiger.

7, dubbele temperatuurregeling bescherming, lekkage bescherming.

8, ver infraroodstraling en convectie verwarming, verre infrarood effect op het menselijk lichaam, kan de bloedcirculatie bevorderen, metabolisme versnellen, artritis, reuma verlichten.

9, eenvoudig onderhoud, het gebruik van verticale montage van de hele groep, elk deel kan worden gedemonteerd.

10, beïnvloed door de voedingsspanning, een lange levensduur.

11, met huiskleurontwerp, mooie verschijning.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van hete verkoop aluminiumfolie verwarmingsplaten voor verwarmingstafels. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: hete verkoop aluminiumfolie kachel blad voor verwarming tafels, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like