PTC-verwarmer met hoge kwaliteit met geïsoleerde film voor stoomomvormer

Productdetails

PTC-verwarming met isolerende film

1. Configuratie.

2. Sommige apparaten.
Stijltang, haarcrimper, wassmeltverwarmer, dampgenerator, luchtbevochtiger, waterboiler, vloeistofwarmer, koffieverwarmer, polymeerpers-coatingverwarmer, heet lijmpistool, chocolade-extruder, schoenendroger, hand- / voetverwarmingstoestel, massagetoestel, fysiotherapieverwarmer .

3. Kennisgeving in het apparaat.
1) Na het inschakelen is het verwarmingsvermogen groot en neemt dan af, tot het uiteindelijk stabiel is. Het stationaire vermogen verandert met de omstandigheden van het apparaat. Sneller is de warmtegeleiding, hoger is de constante kracht; hoger is de oppervlaktetemperatuur, hoger is de steady-state-kracht.
2) De oppervlaktetemperatuur van PTC kan zelf worden geregeld, het regelcircuit kan bij de meeste apparaten worden weggelaten.
3) Onze PTC-producten zijn zeer betrouwbaar, lang verouderd, maar als ze niet goed zijn gemonteerd, kan het eindproduct los zitten, kan de stroom of temperatuur instabiel zijn.
4) Het werkt op lange levensduur en heeft een uitstekende isolatie op hoogspanning. De oppervlaktetemperatuur stijgt (of daalt) ongeveer 8 ℃, wanneer het toegevoerde voltage 2 keer toeneemt (of daalt). In een vloeibaar verwarmingsapparaat is het geen probleem wanneer de vloeistof in de container is gedroogd.
5) Parallelle verbinding is nodig voor twee of meer PTC-verbindingen.

TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van hoogwaardige ptc-verwarmer met geïsoleerde film voor stoomomvormers. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.

Hot Tags: hoge kwaliteit ptc kachel met geïsoleerde film voor stoomconvertor, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like