Verwarmingselement Ptc-kanaalverwarmer (PTC-golfverwarmer)

Verwarmingselement Ptc-kanaalverwarmer (PTC-golfverwarmer)
Productdetails

PTC-isolatie met golfverwarmingslichaam

Het oppervlak is niet opgeladen. PTC-verwarmingslichaam is een krachtige haardroger en de radiator is niet opgeladen met PTC-verwarming. PTC-componenten geïnstalleerd in de aluminium buis en geïsoleerd met aluminium buizen, aluminium buizen uitgerust met vinnen of dalvinnen. Met veilig, betrouwbaar, stabiel vermogen, laag geluidsniveau, lange levensduur, goede mechanische sterkte, enzovoort. Als de veiligheid goed is, zolang de verwarming en koeling airconditioners, kachels, luchtgordijn machine, luchtgordijn machine, sterilisator, droger, medische apparatuur verwarming.

Ons bedrijf kan verschillende maten ontwerpen volgens de eisen van de klant, kracht!


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van verwarmingselement ptc kanaalverwarmer (ptc golfkachel). Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: verwarmingselement ptc duct heater (ptc golfkachel), China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like