Verwachte toename van de vraag Non-ferro metalen vermelde bedrijven gezicht herwaardering

Verwachte toename van de vraag Non-ferro metalen vermelde bedrijven gezicht herwaardering
Productdetails

In het eerste kwartaal van 2018, de Europese en Amerikaanse economieën bleven om te herstellen. Wij verwachten dat de elementaire metalen vraag om een groei van 1% tot 3% in de tweede helft van het jaar. In de post leveringen betreft, is het aanbevolen om aandacht te besteden aan de begunstigden van de herstructurering van de industriële structuur, en tegelijkertijd raden metalen producten met stijve linker shift en vraag taaiheid.

Metalen in primaire vorm: de nieuwe cyclus leveren + eisen verwachting is de bron van de prijsvolatiliteit. Onder de herstructurering van de industriële structuur, hebben toonaangevende ondernemingen het voordeel van de positie van de kaart. De administratieve factoren rijden de levering curve te rigide naar links verschuiven. Bijvoorbeeld, schroot koper beperkt invoer, elektrolytische aluminium levering elasticiteit is beperkt, tin ore smaak valt, en de non-ferro metaalindustrie treedt een nieuwe cyclus van de levering. De verwachte schommelingen in de vraagzijde in 2018 hebben een hogere weging effect op de prijzen. 1, koper. Koperconcentraat levering groei daalde, bescherming van het milieu en andere beleidsterreinen die het gebruik van schroot koper invoer, optimistisch over de winst release en waardering reparatie van schaarse grootschalige mijnbouw investeringen ondernemingen beperken. 2, tin. In de belangrijkste tin mijnen van de wereld, Myanmar de oorspronkelijke mineralen daalde van 10% tot 1% tot 1,5%, en de stroomafwaartse 50% werd gebruikt voor elektronisch product lassen. De vraagzijde onderhouden een groei van 1% en de taaiheid volstond. 3. aluminium. In het tijdperk van de hervorming van de post-supply-side, is het raadzaam om te begrijpen van de belangrijkste begunstigden van de herstructurering van de industriële structuur. Het is raadzaam aandacht te besteden aan Zijin Mining, Tin industrie en China aluminium.

Kleine metalen en nieuwe materialen: om de metalen categorieën met strategische kenmerken en opkomende trends in de sector vraag te begrijpen, is de waarde van nieuwe metalen materialen moeten worden geherwaardeerd. 1. zeldzame aarde permanente magneten. De levering van zeldzame aarden en permanente magneten is sterk geconcentreerd in China. Het beleid is om te rijden de factor van de kern van de opwaartse verschuiving van de prijs van zeldzame aarden. Nieuwe energie voertuigen zijn nog steeds de sterkste drijvende kracht achter de nieuwe permanente magneet vraag in de toekomst. In de tweede helft van het jaar, zal de index van de naleving van de zeldzame aarde worden uitgebreid. Op de lange termijn, is het de enige manier voor de industrie om te standaardiseren. 2. molybdeen wolfraam. Profiteren van de uitgang van de mijnen van de hoge kosten, is de structuur van de vraag van staal en carbide geoptimaliseerd. 3. titanium. Het herstel van de militaire boom cyclus vooruitgegaan de vraag naar high-end titanium materialen. Als de titanium processing technologie gestimuleerd door de grote landen, zal de industrie inluiden in een omkering van de winst. 4, kobalt lithium. Vraag groeit gestaag, en het aanbod pad is relatief zeker in de komende drie jaar, en prijzen naar verwachting blijven hoog.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in de fabricage en marketing verwachte stijging van de vraag non-ferro metalen genoemde bedrijven gezicht herwaardering. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China biedt onze fabriek u ook gratis monster, aangepaste service evenals offerte raadpleging dienst.
Hot Tags: verwacht toename in de vraag non-ferro metalen vermelde bedrijven gezicht herwaardering, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like