Aluminiumfolie verwarmingsplaat

Aluminiumfolie verwarmingsplaat
Productdetails

Aangepaste verwerking: Ja

Merk: Jiachuang

Materiaal: koolstofvezel verwarmingsdraad

Weerstand op kamertemperatuur: 17 (Ω)

Maximale spanning: 220 (V)

Dikte: 0.6 (mm)

Toepassing: elektrische verwarming, keuken, roestvrij staal, etc.


Productomschrijving:

Folie-verwarmingsfilm is de verwarmingsdraad die op een stuk aluminiumfolie is gelast of klevend tussen twee platen aluminiumfolie-verwarmingselement. De achterkant van de stick dubbelzijdige kleefband, kan erg handig zijn, stevig bevestigd aan het te verwarmen oppervlak. De productdikte van slechts 3 tot 5 mm, een oppervlakte van 10 cm2 tot 1,0 ㎡, werkvermogen van 0,5 watt tot enkele honderden watt, de maximale bedrijfstemperatuur van 150 ℃. Het heeft de unieke voordelen van lichtontwerp, eenvoudige installatie en gebruik, veilige en hygiënische toepassing, gelijkmatige overdracht van de oppervlaktelaag, lange levensduur en lage prijs, die vrij en gemakkelijk kan worden ontworpen in overeenstemming met de vorm van het verwarmde oppervlak. Ideaal voor gelegenheden, verwarmingselementen worden op grote schaal gebruikt in de koelkast vriezer compensatie voor verwarming, reclame vocht en ontsmettingsmiddelen, farmaceutische producten, voedselverwerking, teelt en fokken isolatie en andere gebieden. Technische kenmerken: 1. Geschikt voor een verscheidenheid van lage temperatuur verwarming van het oppervlak kan eenvoudig worden gemaakt in een verscheidenheid van vormen, design gemak, lage prijzen. 2. Eenvoudig te installeren, gebruik van veiligheid en gezondheid, oppervlaktewarmte gelijkmatig. 3. Power kan worden gepartitioneerd, met thermostaat. 4 waterdicht vocht, lange levensduur. 5. Maak kennis met de explosieveilige vereisten. Toepassingen: 1. Koelkasten, diepvriezers voor compensatie verwarming. 2. Het is het ideale verwarmingselement voor het ontwerpen van middelzware en lage temperatuurverwarmings- en isolatietoepassingen. Het wordt veel gebruikt in landbouwmachines, industriële en commerciële machines, apparatuur en installaties zoals drogers, broedmachines, isolatiehuizen, reclamevrije verwarmingstoestellen en nog veel meer. Prestatie-indicatoren: 1. Vermogensdichtheid: 105 ℃ PVC verwarmingsdraad: ≤ 12 W / m. Siliconenrubber verwarmingsdraad: ≤30 W / m. 2. Maximale werktemperatuur: 105 ℃ PVC verwarmingsdraad: ≤ 90 ℃. Silicone verwarmingsdraad: ≤ 150 ℃. 3. Normale isolatieweerstand: ≥ 200MΩ. 4. Doordruk: 1800V / 1min, of 2200V / 5s. 5. Lekstroom: ≤ 0.12mA. 6. Power deviation range: ± 5%.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van aluminiumfolie verwarmingsplaten. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: aluminiumfolie het verwarmen blad, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, citaat, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like