Aluminium gegolfde PTC-verwarmer voor auto-airconditioning

Aluminium gegolfde PTC-verwarmer voor auto-airconditioning
Productdetails

Vermogen: 400W-3000W

Alle specificaties kunnen worden aangepast.

Automobiel PTC verwarmer:

Automotive PTC kachel heeft een kleine thermische weerstand, hoge warmte-uitwisseling efficiëntie, is een automatische thermostaat, energiebesparende elektrische kachel. Een van de opvallende kenmerken is de veiligheidsprestaties, dat wil zeggen, in het geval van falen van ventilatorstoringen, PTC-verwarming als gevolg van onvoldoende koeling, zal de stroom automatisch sterk dalen, om niet te produceren, zoals het "rode" verschijnsel van een elektrische kachelverwarming .

PTC-verwarming Toepassingen:

De producten worden op grote schaal gebruikt in huishoudelijke en industriële airconditioners, hete lucht gordijn machine, droger, luchtgordijn machine, auto airconditioner, kachel, droger, ontvochtiger, droger, geïntegreerd plafond, handendroger, droogruimte kachel, schakelkast (doos) verwarming vocht, industriële droogapparatuur, luchtverwarming, huishoudelijke apparaten, kleine apparaten en andere warmtebronnen.

Automotive PTC-verwarmingselementen:

Snelle verwarming, in het geval van ventilatoruitval temperatuur kan worden gecontroleerd, lange levensduur

Breed bereik van de spanning kan worden ontworpen volgens de behoefte tussen 12V-380V

Eenvoudig te ontwerpen, van klein tot hoog vermogen, willekeurig ontwerp, de vorm kan ook worden ontworpen

Niet branden, veilig en betrouwbaar, PTC-verwarming is niet rood, geen open vuur

Automotive PTC-verwarmingsprestaties en voordelen:

PTC-verwarming heeft de kenmerken van constante temperatuurverwarming, hoge warmte-omzettingssnelheid, hoge weerstandsspanning, kleine reststroom, laag stroomverbruik, volledige vlamvertraging, snelle responstijd en lange levensduur. PTC kachel is gemaakt van aluminium legering gemaakt van golfplaten voor de radiator, de hoge temperatuur, kleverig, lassen, gegoten kachel samenstelling. Lange levensduur (kan langer dan 10 jaar worden gebruikt), energiebesparing, geen open vuur (geen roodheid op het werk), geen zuurstofverbruik, hoge veiligheidsprestaties, automatische regeling van de warmteafgifte en weinig invloed door schommeling van de voeding spanning etc. Een reeks andere traditionele elektrische apparaten Ongeëvenaarde voordelen.

Automotive PTC-verwarmer Gebruikte materialen:

Belangrijkste materialen (PTC componenten): Uniform gebruik van hoogspanning weerstaan ​​spanning 500V / min van hoogwaardige componenten, het product kan continu worden gebruikt voor 10 jaar om ervoor te zorgen dat het gebruik van speciale speciale hoge temperatuur isolatiemateriaal beugel en hittebestendig siliconen rubberen omhulsel, is het product meerjarige veiligheid Werkingsgarantie, 100% gebruik van echte invoer van alle messing kern JST airconditioning-industrie-specifieke aansluitklemmen, waardoor hoge temperatuur draad en PTC heater terminals nauwe verbinding tussen de opening maken, zelfs als de PTC verwarmer in de hoge temperatuur, superkracht, kan ruwe omgeving nog steeds normaal functioneren.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van aluminium gegolfde ptc-verwarmer voor auto-airconditioning. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: aluminium gegolfde ptc-verwarmer voor automobiele airconditioning, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, citaat, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like