Air Conditioning Insulated Ptc Heater

Air Conditioning Insulated Ptc Heater
Productdetails

Airconditioning Geïsoleerde ptc-verwarmer

PTC-hulpverwarmingsproducten zijn hoofdzakelijk bedoeld voor het centrale airconditioning-kanaaluiteinde van de set en meer dan een aanhangwagen, een gratis sleepkabel, meer dan het airconditioned uiteinde van de verpakking. PTC keramische verwarmingselementen, samengesteld uit een aantal single-chipcombinaties van parallel en gegolfd aluminium na hoge temperatuur gecementeerde componenten, dit type PTC-verwarmer heeft een kleine thermische weerstand, een hoog warmteoverdrachtseffect en het langdurig gebruik van laag vermogen verzwakking voordelen van een prominente functie Ook ligt in de veiligheidsprestaties, dat wil zeggen, in het geval van ventilator uitval kraampjes, PTC-verwarming als gevolg van onvoldoende koeling, de stroom zal automatisch sterk dalen, dan wordt de oppervlaktetemperatuur van de kachel gehandhaafd op Curie temperatuur rond (meestal 250 ℃ op en neer), dus om niet te produceren, zoals elektrische kachel heater oppervlak "rood" fenomeen. Bovendien is de algemene vorm van PTC-verwarmerlicht, zeer gemakkelijk om binnen de machine te assembleren.

Elektrische parameters: nominale spanning 220V

Nominale frequentie: 50Hz

Isolatieweerstand: ≮100 MΩ (normale toestand)

Elektrische sterkte: 1500V / min

L Maatbereik: 100 ~ 800 mm (optioneel)

Nominaal vermogensbereik: 500 ~ 3000 W (optioneel)

Maximale vermogensafwijking: + 5% ~ -10%

De maximale startstroom: <1.5a>

PTC-element is bestand tegen spanning: 450V

Thermische bescherming voor de tijd: 3 ~ 8min

Vermogensdempingssnelheid: ≤ 9% (binnen 1000 uur)

Maximale oppervlaktetemperatuur: 270 (℃)


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van airconditioning geïsoleerde ptc-verwarmer. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: airconditioning geïsoleerde ptc heater, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like