Luchtblower voor handdroger

Luchtblower voor handdroger
Productdetails

Luchtblazer voor handdroger is een soort luchtverwarmer met golftype.

【Oppervlak opgeladen ptc verwarmingslichaam】

A, grootte (vorm is rechthoekig of vierkant) Tolerantie ± 1 mm:

【Lengte】 Volgens klantbehoeften op maat; principe is de breedte van de grote moet niet lang zijn, de breedte van de algemene om de langste ongeveer 500 mm te bereiken.

【Breedte】 De breedte van een groep is 22 mm, de totale breedte is een veelvoud van 22, dat op basis hiervan ook kan worden verbreed met 9 of 18 mm. De aangepaste breedtes zijn: 22,30,40,44,55,60,66,75, 88, 98, 110, 120 mm.

【Dikte】 15 mm (normaal), 24 mm (minder gebruikt).

B, voedingsspanning:

【DC】 DC12,24,48,72,110 V;

【AC】 AC12,24,48,110,220 V.

C, nominaal vermogen: aangepast aan de eisen van de klant, toegestane tolerantie van + 5%, - 10%.

【Luchtvolume】 Het vermogen van het verwarmingselement komt overeen met het luchtvolume van de ventilator; het luchtvolume van de ventilator kan worden bepaald voordat het vermogen wordt bepaald.

【Gebied】 Het vermogen wordt beperkt door het gebied van het verwarmingselement, het gebied is groot, er worden meer PTC-verwarmingselementen gebruikt en het vermogen neemt overeenkomstig toe;

D, kenmerken: PTC gegolfd verwarmingselement is een soort van aluminiumlegering strip gemaakt van golfplaten voor de radiator, de PTC verwarmingsplaat (thermistor) kleverig of gelast aluminium gegolfd tussen de ventilator warmtegenererende lichaam, de ventilator warmte zal worden uitgestoten door de warmte, om het doel van verwarming te bereiken. Het heeft een grote hitte, krachtstabiliteit, automatische thermostaat, geen open vlam, veilig, betrouwbaar, energiebesparing, lange levensduur en andere kenmerken van het nieuwe verwarmingsapparaat.

E, gebruik: veel gebruikt in kachels, kachels, verwarming en koeling airconditioners, smart schoen, handdroger, centrale airconditioning, droger, luchtontvochtiger, luchtbevochtiger, droger, elektronische teller, ontlading meter, locomotief Auto airconditioners en andere verwarmingstoestellen.


Het werkingsprincipe van de droge handinrichting is in het algemeen voor de sensor om het signaal te detecteren (hand, dit signaal wordt geregeld om het verwarmingscircuitrelais en het blaascircuitrelais aan te zetten, verwarming te starten, lucht te blazen.) Wanneer het signaal gedetecteerd door de sensor verdwijnt. Maak het contact, het verwarmingscircuit en het circuit van de blaasketting los, stop het verwarmen, blaas lucht.

TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van luchtblazende verwarming voor handdroger. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: lucht blazende verwarmer voor handdroger, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, citaat, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like