12V Elektrische verwarmingselementen Keramische PTC-verwarmer

12V Elektrische verwarmingselementen Keramische PTC-verwarmer
Productdetails

Productomschrijving

Elektrische PTC-aluminiumverwarmingsplaat is een nieuw type vlam-PTC-verwarmer met hoog vermogen. Om het te produceren, is het stralende deel, dat de metalen of keramische plaat kan zijn, gehuisvest of gelijmd op de PTC-verwarmingskernen.

 

Specificatie:

Bedrijfstemperatuurbereik ℃ (℉) -50 (-58) ~ 300 (572)
Nominale spanning 1.2 ~ 600v
Oppervlaktetemperatuur ℃ (℉) 45 (113) ~ (572)
Oppervlaktetemperatuur tolerantie ℃ ± 5 of ± 10
Normale temperatuursweerstandΩ 0,5 ~ 9000
Werkelijke levensduur

50.000 uur

 

Vermogen: 2W ~ 2000W

Oppervlaktetemperatuur: 60 ° C ~ 240 ° C

Voltage: AC / DC 5V ~ 500V

Standaard leaddraad: 22AWG 210mm (zwart)

Elektrische PTC aluminium verwarmingsplaat voor waterkoker, elektrische lunchbox, strijkijzer. Het kan gebruikt worden in statische verwarming voetbad , haar permanente klem, hittebehoudapparatuur, thermosflessen, elektrische verwarmingsplaat, strijkijzer, droger, handwarmer, luchtbevochtiger en andere kleine verwarmingstoestellen. Er is een breed scala aan typen met verschillende ontwerpen en prestaties beschikbaar. De beste elektrische boiler voor kleine verwarmingstoestellen wordt gekenmerkt door gepatenteerde ontwerpeigenschappen.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van 12v elektrische verwarmingselementen keramische ptc-verwarmer. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: 12v elektrische verwarmingselementen keramische ptc kachel, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like