Nieuwe energie voertuig Mica plaat voor elektrische auto

Nieuwe energie voertuig Mica plaat voor elektrische auto
Productdetails

Nieuwe energie voertuig mica plaat


Verergerde board heeft uitstekende warmteweerstand, flame retardancy en elektrische isolatie en brandwerendheid. Wordt gebruikt voor lithium batterij modules een beschermende en brandwerende rol spelen,

Concrete gevallen: Fu kan technologie (Ganzhou) Co., Ltd. Beiqi E200P zachte pakket. Linde tijdperk: BMW serie.

Hittebestendig muscoviet harde gelijkblijvende dikte, en met goede elektrische eigenschappen en mechanische sterkte; is een nieuw soort elektrische isolatieplaat. Op grote schaal gebruikt in nieuwe energie voertuigen, met goede hittebestendigheid, isolatie-eigenschappen.


Verergerde bestuur op lange termijn bedrijfstemperatuur is onderverdeeld in 500 ℃ / 800 ℃, de meest gebruikte mica bestuur dikte tussen 1.6-2.5 mm, over het algemeen verdeeld in harde en zachte boord, het grootste verschil tussen hen is dat de harde bestuur niet kan worden gebogen, en zacht de plaat kan worden gebogen 10mm cilinder.


Verpakking: Algemene 50KG / zak. 1000KG voor een zorg, houten zorg of Tito.

     

Opslag: Droog- en vocht-proof kamertemperatuur opslag, geen gebruik periode.

TIM图片20180126111703.jpg


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in de productie en marketing van nieuwe energie voertuig mica plaat voor elektrische auto. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China biedt onze fabriek u ook gratis monster, aangepaste service evenals offerte raadpleging dienst.
Hot Tags: nieuwe energie voertuig mica plaat voor elektrische auto, China, de leveranciers, de fabriek, de fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like