Heteluchtpistool Mica Bracket Verwarmingselement Core

Heteluchtpistool Mica Bracket Verwarmingselement Core
Productdetails

We zijn gespecialiseerd op het ontwerpen en produceren van allerlei elektrische kachel producten, die de belangrijkste productie zijn verschillende van kachel apparaten, zoals kachel band van elektrische thermos, elektrische beker, waterfontein, elektrische pan, ontvochtigen; broodrooster mica kachel, smart wc aluminiumfolie kachel, mica kachel stand van elektrische kachel apparaat, bevochtigen kachel element, mica kachel kern van föhn, elektrische balg droger kachel, high-tech toilet mica verwarmingselement, aluminiumfolie kachel voor Intelligent Toilet, droger machine, mica verwarmingsplaat van strijkijzer, hotdogmachine, koffiemachine, braadpan, pattypan, plastic machine, en inclusief enkele mica verwarmingsplaat voor vaartuigen enz ... 15000 stuks, voldoende humane en materiële hulpmiddelen en professionele producten.

We hebben een professioneel team voor onderzoek en ontwerp. We hebben het ISO 9001-2008-certificaat in 2010 gekregen en we zijn streng om de standaardisatie van ISO 9001: 2008 en andere certificaten voor productie uit te voeren om het hoge materiaal van de beroemde merkleverancier te kopen , om de hoge precisiemachines voor de test uit te rusten. Alle productie en ontwerp bereiken de geavanceerde norm.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van warmeluchtpistoolmica-beugel verwarmingselementkern. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: heteluchtpistool mica beugel verwarmingselement kern, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like