U Type Carbon Far Farrar quartz verwarmingsbuis

U Type Carbon Far Farrar quartz verwarmingsbuis
Productdetails

Koolstofvezelwarmte is een puur zwart lichaamsmateriaal, dus het heeft de voordelen van snelle verwarming, kleine thermische lag, uniforme warmte en lange afstand van warmtestralingoverdracht. De warmtewisselaarsnelheid is snel. De lichtstroom in het werkproces is veel kleiner dan de metalen verwarmingsbuis, de efficiëntie van elektrothermische conversie is tot 98% en de verwarmingssnelheid is erg snel nadat de voeding is ingeschakeld. De oppervlaktetemperatuur kan gedurende 1 tot 2 seconden gedurende 5 seconden 300-700 graden bereiken. De energie-emissiemodus van koolstofvezel kwarts elektrogolfbuis is hoofdzakelijk ver-infraroodstraling. Het stoot een ver-infrarode golflengte uit tussen 8 μm en 14 μm. Het ver-infrarode spectrum van deze golflengte wordt "het licht van het leven" genoemd. Tezelfdertijd kan het door watermolecules in de lucht worden geabsorbeerd om het effect van de resonantie wrijvinghitte te veroorzaken, dat de temperatuur van het verwarmen milieu snel kan verhogen. In het bijzonder kan het op effectieve wijze menselijke weefselcellen activeren. Bevorder bloedomloop, versnel nieuw metabolisme, verbeter immuniteitscapaciteit, maar heeft ook anti-geur en ontvochtiging antibacterieel effect, wanneer de kwarts het verwarmen buisverwarming van de koolstofvezel 765.9 w / m van infrarode straling kan produceren. Gelijk aan een spectrumfysiotherapeut. Als mensen die al lang last hebben gehad van artritis of andere reumatische aandoeningen, aanzienlijke verlichting en verlichting kunnen krijgen bij regelmatig gebruik, dan is de kwarts elektrogolfverwarmingsbuis van koolstofvezel. De levensduur (continue puntverbranding) is meer dan 6000 uur, in de veelvuldige start, het continue werk op de lange en lange termijn heeft de hitte geen oxidatie- en afbraakverschijnsel en is de lichtkleur van de verwarming uniform. De binnen- en buitenwand van de buis is schoon. In tegenstelling tot de metalen verwarmer, wordt het elektromagnetische veld volledig vermeden. Het verpakkingsmateriaal van dit product is een zeer zuivere gedehydroxyleerde kwartsglazen buis, de thermische uitzettingscoëfficiënt is erg klein en heeft een extreem hoge thermische stabiliteit. Bestand tegen sterke temperatuurschommelingen zonder barsten (kwartsbuis verwarmd tot 1500 ℃, snel tot 20 ℃ water barst niet.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in productie en marketing u type koolstofvezel ver-infrarood kwarts verwarmingsbuis. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: u type koolstofvezel ver infrarood kwarts verwarmingsbuis, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like