Eenvormige Fin Heating Tube

Eenvormige Fin Heating Tube
Productdetails

1 type vinnen verwarmingsbuis

Diameter: 12 mm Buitendiameter van de radiateur: 24 mm

Een lettertype lengte: lengte L = 440MM, spanning 220V / 380V, vermogen 500W

Lengte L = 540MM, spanning 220V / 380V, vermogen 600W

Lengte L = 660MM, spanning 220V / 380V, vermogen 700W

Lengte L = 1240MM, spanning 220V / 380V, vermogen 1500W

Opmerking: hoe langer de ribbenbuis, hoe groter het vermogen

Fins elektrische buis Beschrijving:

Het gebruik van hoge kwaliteit dik 304 roestvrij staal, gemodificeerd magnesiumoxide poeder, hoge weerstand elektrische legering draad, roestvrij staal koellichaam en andere materialen, dat wil zeggen, gewone componenten wond metalen koellichaam oppervlak, door middel van geavanceerde productie-apparatuur en technologie gemaakt en strikte kwaliteit management, fin elektrische verwarmingsbuis kan worden geïnstalleerd in het haarkanaal of andere stationaire, stromende lucht verwarming gelegenheden.

Functies van de vinnen elektrische buis:

In vergelijking met gewone componenten, breidt het warmtepijpgebied van de van vinnen voorziene warmtepijp zich 2 tot 3 keer uit, d.w.z. dat de toelaatbare belasting van het oppervlaktemateriaal van de van vinnen voorziene component 3 tot 4 maal die van gewone componenten is. Door de verkorte lengte van het onderdeel wordt het warmteverlies van het apparaat verminderd. Onder dezelfde vermogensomstandigheden heeft het apparaat de voordelen van snel verwarmen, gelijkmatig verwarmen, goede warmtedissipatie, hoog thermisch rendement, lange levensduur, kleine grootte van het verwarmingsapparaat en lage kosten. Volgens gebruikerseisen voor een redelijk ontwerp, eenvoudig te installeren. Producten in de machinebouw, automotive, textiel, voedsel, huishoudelijke apparaten en andere industrieën, met name in de airconditioner luchtgordijn-industrie is op grote schaal gebruikt.TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van eenvormige vin verwarmingsbuis. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: eenvormige vin verwarmingsbuis, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepaste, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like