Lichtgolfoven verwarmingsbuis

Lichtgolfoven verwarmingsbuis
Productdetails

Aangepaste verwerking: Ja

Merk: Tiancheng

Materiaal: halogeenkwarts

Vermogen: 300-3000 (W)

Werkspanning: 220.380 (V)

Diameter: 8,10,12,14,18,22,28,32 (mm)

Hoofdgebruik: oven, droogapparatuur, verfdroog, pakhuis, tentoonstellingsruimte, verwarming thuis of buiten, ontdooiing, etc. Productcertificering: CE

Levensduur: 8000 (h)


prestatie:

Nabij-infrarode straling, kortegolf infrarood verwarming, de reactiesnelheid dan de traditionele langegolfverwarming meer voordelen, intensievere infraroodstraling, de infraroodstralingsconversieratio is hoger; energiezuiniger, milieuvriendelijk zonder vervuiling; een verwarmingsomgeving onder de gasstroom zal de efficiëntie van de verwarming niet verminderen.


toepassing:

Een breed scala van outdoor, thuis, fabriek kan worden gebruikt, zoals: oven, droogapparatuur, verf droog, magazijn, tentoonstellingsruimte, thuis of in het veld verwarming, ontdooien en ga zo maar door.

Op dit moment is het product meer en meer geaccepteerd door de fabrikant, acceptatie is meer wijdverbreid en wijdverbreid.


Lamp hoofd:

Vierkante en ronde keramische lamp komt vaker voor, naast de metalen plaatverbinding en de directe stippellijn.

Productpictogram: vanwege de verscheidenheid aan specificaties, kan de winkelprijs van 26 yuan / filiaal afhankelijk van de productspecificaties van de klant zijn. Welkom om de discussie te raadplegen.

download Google:

Gebruikers moeten producttekeningen verstrekken of voorbeelden, zoals geen tekeningen of monsters, moeten de productspecificaties, modellen, spanning, vermogen enzovoort bevatten.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van een lichtgolfoven verwarmingsbuis. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: lichtgolf oven verwarmingsbuis, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like