Infrarood stralingsverwarmingsbuis voor elektromagnetische oven

Infrarood stralingsverwarmingsbuis voor elektromagnetische oven
Productdetails

Infraroodstraling verwarmingsbuis

Korte introductie: Infraroodstraling verwarmingsbuis

Infraroodstraling verwarmingsbuis

Ik plant om aangepaste niet-standaard producten te accepteren, aangepast aan de verwerking van de klantvraag.

Een filamenteuze radiator gemaakt van hittebestendig zeldzaam metaal wordt ingesloten in een speciale transparante bol van kwartsglas nadat deze door een speciaal proces is opgewonden en vervolgens vacuüm gemaakt en gevuld met een mengsel van inert gas. Deze verwarmingsbuis is het vermogen dat wordt gegenereerd na een bepaalde golflengte van infrarode stralingsenergie, met hoge sterkte, hoge thermische efficiëntie, hoge penetratie, lage energieverbruik opvallende kenmerken. Het volledig overwonnen de gewone melkglas infrarood verwarming buis vacuüm, thermische inertie, lage temperatuur controle nauwkeurigheid, lage thermische efficiëntie, een korte levensduur van de inherente tekortkomingen. Het gebruik van een dergelijke verwarmingsbuisverwarmer, luchtverwarmer, oven, bak en andere verwarmingsapparatuur kan de werkefficiëntie aanzienlijk verbeteren, de verwarmingscyclus verkorten, energie besparen en stookkosten verminderen, die op grote schaal zijn gebruikt. En het gebruik van infraroodstralingverwarmingstechnologie, of het nu een verwarmd werkstuk is of de omgeving, is niet verontreinigd. Daarom is de hoog-infrarode stralingsverwarmingsbuis een echt "groen product".

Infrarood is een van de vele onzichtbare stralen in de zonnestralen, ontdekt door de Duitse wetenschapper Huo Xuer in 1800, ook bekend als infrarood warmtestraling, hij deelde de zon met een prisma om te openen, in een verscheidenheid van verschillende kleuren lint Plaats een thermometer op zijn plaats, in een poging het warmte-effect van licht van verschillende kleuren te meten. De resultaten toonden aan dat de thermometer die zich buiten het rode licht bevindt het snelst opwarmt. Er wordt geconcludeerd dat in het zonnespectrum de buitenkant van het rode licht onzichtbaar licht moet hebben, dat infrarood is. Kan ook worden gebruikt als transmissiemedium. De golflengte van het infraroodlicht in het zonnespectrum is groter dan het zichtbare licht, met een golflengte van 0,75-1000 μm. Infrarood kan worden verdeeld in drie delen, dat wil zeggen nabij-infrarood, de golflengte van (0,75-1) ~ (2,5-3) μm tussen de midden-infrarode golflengte van (2,5-3) tot (25-40) μm; ver infrarood, de golflengte ligt tussen (25-40) ~ 1000μm.

Echt infrarood nachtzicht is een beeldvermenigvuldigerbuisbeeld, en het telescoopprincipe is compleet anders, kan overdag niet worden gebruikt, is duur en heeft kracht nodig om te werken.

Nabij infrarood of kortegolf infrarood, de golflengte van 0,76 tot 1,5 micron, dringt dieper in het lichaamsweefsel, ongeveer 5 tot 10 mm; ver infrarood of langegolf infrarood, golflengte 1,5 tot 400 micron, meestal door absorptie van het huidoppervlak, penetratiediepte minder dan 2 mm.

Verre infrarode radiatorvorm:

0 Volgens de vorm is verdeeld in een enkele buis, Luan buis, Omega-type, U-vormige, ronde, peer-type, spiraal type en zo verder. Volgens de kleur kan worden verdeeld in gekleurd (sub-meerdere) en transparant, volgens de functie kan worden verdeeld wolfraam gloeidraad, nikkel-chroomlegering draad verwarmingsdraad, koolstofvezel verwarmingsdraad [1], enz., Kortegolf infrarood straling, terwijl het uitstralen van lange golf infrarood. Kan ook worden onderverdeeld in vergulde reflecterende laag en witte reflecterende laag om de stralingscapaciteit te vergroten, waardoor deze efficiënter en energiezuiniger wordt. Momenteel op grote schaal gebruikt of wolfraam gloeidraad en koolstofvezel als de belangrijkste verwarmingsmateriaal infrarood-radiator.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van infraroodstraling verwarmingsbuis voor elektromagnetische oven. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: infraroodstraling verwarmingsbuis voor elektromagnetische oven, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like