Koolstofvezel verwarmingsbuis voor koolstofvezel infraroodoven

Koolstofvezel verwarmingsbuis voor koolstofvezel infraroodoven
Productdetails

Koolstofvezel verwarming pijp, verwarming pijp, elektrische verwarming pijp, koolstofvezel infrarood oven verwarming pijp

(1), elektrische prestaties en stabiliteit

Na het verwarmen van de koolstofvezel elektrische kwartsbuis, zal het de infrarode energie uitstralen die het materiaal kan verwarmen. Ver infrarood stralingsverwarming lamp infraroodstraling golflengte van 4 ~ 16μm (MW). Hoofdzakelijk gebruikt voor hoog-infrarood verwarmingstechnologie tot hoge dichtheid, hoge energie, hoge intensiteit straling op de werkstukverwarming. Geschikt voor grootschalige productie van moderne technologie. Hoogwaardig De vereisten voor frequent opstarten, stilstaan en langdurig continu werken, de krachtstabiliteit binnen een bepaalde tolerantie, zullen geen momentane vermogensimpact veroorzaken.

(2), hoge thermische efficiëntie, energiebesparing dan de gemiddelde metalen verwarming lichaam meer dan 30%, het opwarmen zeer snel

Koolstofvezel verwarmingslichaam is een puur zwart lichaamsmateriaal, dus met snelle verwarming, thermische hysteresis, gelijkmatige warmte, warmtestraling transmissieafstand, warmte-uitwisselingssnelheid enzovoort. Werkstroom van licht is veel kleiner dan de metalen kachel, elektrische conversie-efficiëntie van 98% of meer (dat wil zeggen, u gebruikt een 1000 W gewone elektrische buis, met koolstofvezel verwarmingsbuis wanneer slechts 700W), zet de stroom aan na de verwarmingssnelheid Vreemd snel, in 1 ~ 2 seconden lichaam al warm aanvoelt, 5 seconden oppervlaktetemperatuur tot 300-700 graden.

(3), ver-infrarood en praktisch in een

De energie-emissiemodus van de koolstofvezel elektrische verwarmingsbuis is ver-infrarode straling, waarvan de ver-infrarode stralingsefficiëntie meer dan 80% bereikt, en het punt bereikt ver voorbij de andere ver-infrarode elektrische verwarmingsbuizen. Vooral voor de toepassing van industriële ver-infraroodapparatuur, superieure prestaties, heeft buitengewone kwaliteit in het verkoopargument van uw apparaat een nieuwe fase ingenomen.

(4), lange levensduur

Koolstofvezel verwarmingsbuis, de levensduur van meer dan 6000 uur, frequente start-up, shut down en lange termijn continu werk, het verwarmingselement zonder oxidatie en afbraak fenomeen, warmte lichte kleur uniform, binnen en buiten de muur schoonmaken.

(5), productkenmerken

Anders dan het metalen verwarmingselement, koolstofvezel zelf, wordt het elektromagnetische veld volledig vermeden. Toepassing in de verfuitrusting om de traditionele manier van het ongelijke oppervlak van de verf te vermijden, zodat kwaliteit en kwaliteit verder worden verbeterd.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van koolstofvezel verwarmingsbuis voor koolstofvezel-infraroodoven. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: koolstofvezel verwarmingsbuis voor koolstofvezel infraroodoven, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like