PTC roestvrijstalen kachel

PTC roestvrijstalen kachel
Productdetails

Water verwarmingselement

PTC roestvrijstalen kachel, langdurige duurzame kachel, duurzame langdurige verwarmingsbuis, roestwerende verwarmingsbuis, duurzaam zonder waterverwarmer, bestendig incrustant waterverwarmer, water en elektriciteit gescheiden kachel, zure alkali bestendige verwarmingsbuis ,.

1) Transflux-type. Water stroomt in het gat van het verwarmingselement en het water kan worden verwarmd door het verwarmingselement.

2) Immerging type. Het verwarmingselement wordt ondergedompeld in een watercontainer en het water kan worden verwarmd door het verwarmingselement.

3) Onderkant type. Het verwarmingselement kan onder een watercontainer worden geplaatst en het water kan worden verwarmd door het verwarmingselement.

4) Omringende pijp type. Het verwarmingselement kan worden omgeven door de metalen waterpijp en het water in de leiding kan worden verwarmd.

De bovenstaande typen kunnen bestaan ​​uit onderstaande materialen:

1) Aluminium schaal of pijp, het is niet goed in weerstand tegen corrosie. Anticorrosieve coating zou beter bestand zijn tegen corrosie.
2) Messing of koperen schaal of pijp, het is goed in weerstand tegen corrosie. Maar het kost hoger.
3) Keramische schaal, het is goed in weerstand tegen corrosie. Maar het verwarmingsvermogen kon niet erg groot zijn.
4) Shell of pijp van roestvrij staal, het is zeer voortreffelijk voor het verhinderen van corrosie, en voldoet aan voedsel veilige norm. Maar het kost hoger en heeft grotere bulk.

5) Titanium schaal, het is erg goed in corrosieweerstand, maar de kosten zijn vrij hoog.

 

Enkele voorbeelden van toepassingen.

PTC waterverwarmer kan worden gebruikt voor douche, voetbad, washand, groente en gerecht, drankje warmer en boiler, fermentor, thee warmer, koffie wamer, melk warmer, vapor generator, sauna bad.

Ze kunnen worden gebruikt voor het verwarmen van dieselolie, benzine of andere vloeistoffen. Het gebruik van PTC als verwarmingselement kan het verbranden van olie voorkomen, het is veiliger.

 

Let op in het apparaat.

PTC als een verwarmingselement, het past voor een hoge veiligheid, lange levensduur, slap-up product. In sommige situaties is het goedkoop en handig.

De elektrische kracht van de PTC-boiler verandert met de temperatuur van het water. Hoe hoger de temperatuur van het water, hoe kleiner het vermogen.

Met hogere schakeltemperatuur kan PTC een hoger vermogen krijgen, 220 ~ 270 C schakeltemperatuur PTC wordt meestal geselecteerd. Maar als de temperatuur van de schakelaar te hoog is, zal de betrouwbaarheid verminderen.

 


1) Toegepaste spanning kan 12 ~ 36V, 100 ~ 380V zijn.
2) De lengte kan worden geselecteerd tussen een bepaald bereik, grotere kracht kan worden gemaakt met een langere buis.
3) De bevestigde aangesloten schroef of flens kan bestaan ​​uit messing, aluminium of roestvrij staal. De vorm kan door de klant worden geselecteerd.
4) De oppervlaktetemperatuur zonder water, zou tussen 50 ~ 260 C kunnen zijn , hoe hoger deze temperatuur, hoe groter het vermogen.
5) Voor het voorkomen van corrosie, roestvrij stalen schaal, koperen schaal, titanium schaal, monel shell, kan worden geselecteerd. Het oppervlak kan worden nikkel, verf anti-corrosie coating.


Verpakking & levering

Details over de verpakking: 380 * 270 * 160 mm kartonverpakking
Levering Detail: binnen 20 dagen na ontvangst van de vooruitbetaling, en ontvang de bala
Min. Bestelhoeveelheid: 500 Stuk / stukken
Capaciteit van de levering: 10000000 Stuk / stukken per jaar
Haven: shenzhen poort
Betaalvoorwaarden: T / T


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van ptc roestvrijstalen kachels. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: ptc roestvrij staalkachel, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, citaat, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like