Mica Heater voor spuitgietmachine en extrudervat

Mica Heater voor spuitgietmachine en extrudervat
Productdetails
Gebruik en functies: Het wordt voornamelijk gebruikt in vat verwarming apparaat van kunststof spuitgietmachine en extruder. Het heeft de voordelen van redelijke structuur, mooie verschijning, stabiele prestaties, snelle verwarming, uniforme warmteafvoer, goede isolatieprestaties en hoge drukweerstand. Vooral geschikt voor hoge temperaturen en hoge vermogensvereisten.
Het bedrijf is gevestigd in:
Technische parameters: 1, de bedrijfstemperatuur van de lekstroom en elektrische sterkte. a) Lekstroom <0.5ma b)="" elektrische="" sterkte:="" geen="" afbraak="" door="" flashover="" bij="">
2, bestand tegen vocht. Bij 20 ∽ 30 ℃ temperatuur, relatieve vochtigheid van 91% ∽ 95% vochtigheidskist geplaatst 48 uur, zonder enige schade.
3, leiden de stok trek. Bestand tegen 70% van de treksterkte van het onderdeel duurde 3min geen verplaatsing en breuk fenomeen.
4, de kracht van de afwijking van ± 5%.
5, bestand tegen hoge druk> 1500.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van micakachel voor spuitgietmachines en extrudercilinders. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: mica kachel voor spuitgietmachine en extruder vat, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like