Verwarmingsstaaf op hoge temperatuur

Verwarmingsstaaf op hoge temperatuur
Productdetails

Eerst het productoverzicht:

Eenkoppige verwarmingsbuis, ook bekend als verwarmingsbuis met enkel uiteinde, patroonverwarming (patroonverwarmers), is een verwarmingsbuis (buisvormig verwarmingselement) van a. In de late jaren 90, vanwege het uitgebreide gebruik van elektrische buizen in China, is de vorm van de elektrische verwarmingsbuis ook veel. In Zuid-China wordt de elektrische verwarmingsbuis voor deze uit een stuk bestaande uitlaat een single-headed elektrische verwarmingsbuis of een enkelvoudige elektrische verwarmingsbuis genoemd. van.

In het buitenland, ook wel de cartridge heater, is ook een soort van afbeelding genoemd, omdat de cartridge shell is cilindrisch, een is geblokkeerd, en China heet single-headed elektrische verwarming pijp is een toeval dat.

Ten tweede, de standaard tekeningen met één kop:

Ten derde, de classificatie van de productnorm:

Standaard classificatie van verwarmingsbuis met enkele kop

1, enkelwandige verwarmingsbuis volgens vormpunten, in het algemeen verdeeld in:

① micro-enkele verwarmingsbuis: diameter Φ3 ~ Φ5,9 mm

② standaard verwarmde buis met enkele kop: diameter Φ6 ~ Φ25 mm

③ grote enkelwandige verwarmingsbuis: diameter Φ25 ~ Φ100 mm

④ twee halve cirkel enkelkops verwarmingsbuis: twee halfronde eenkoppige elektrische verwarmingsbuis is een gewoon enkelvoudig elektrisch verwarmingselement met verbeterd eindproduct, dat is gemaakt van een halfronde verwarmingselement gemaakt van gevouwen, de toepassing van hun eigen gevouwen na de spanning Met de mal gat om een ​​nauwe samenwerking te bereiken met de vermogensdichtheid, lange levensduur, hoge thermische efficiëntie, is een single-ended mold verwarmingselement vervangende producten, met name voor de eisen van hoge temperatuur, hoge temperatuur verwarming schimmel verwarming.

⑤ Platte eenkoppige verwarmingsbuis: dit product is het meest effectief als verwarmingselement in mallen met een speciale opofferingsomgeving, en sommige worden gebruikt in conische gaten. En andere fabrikanten van apparatuur om te gebruiken.

⑥ Vierkante verwarmingskop met enkele kop: dit product is het meest effectieve verwarmingselement in mallen voor speciale opofferingsomstandigheden, en sommige worden gebruikt in een taps gat.

⑦ kegelvormige elektrische verwarmingsbuis: dit product bevindt zich in de speciale opofferingsomgeving als een verwarmingselement in de vorm van het meest effectieve, enige taps matrijsgat dat wordt gebruikt.

⑧ holle eenkoppige verwarmingsbuis: het gebruik van holle buis met enkele kop om de lucht snel te verwarmen.

2, volgens de standaard outlet, enkele hoofd verwarming pijp is over het algemeen verdeeld in:

① buiten de eenkop verwarmingsbuis: roestvrijstalen harde draad leidt van de verwarmingsbuis, van de buitentoegang tot de hogetemperatuurleiding. Dit proces is het standaardproces.

② in de loodkop met enkele kop: hoogtemperatuurdraad rechtstreeks van de verwarmingsbuis leidt tot hoge kosten van dit proces, maar niet gemakkelijk te doorbreken.

③ enkeldraads verwarmingskabel met zachte draad: roestvrijstalen draad leidt van de verwarmingsbuis naar binnen, plaats een glasvezeldarmbuis aan de buitenkant. Dit proces is goedkoop, niet gemakkelijk te doorbreken.

3, volgens de procespunten, enkele kop verwarming pijp is over het algemeen verdeeld in:

① high-density single-head verwarmingsbuis: het gebruik van magnesium walsdraad rond de draadproductie. Algemene ultra-high-power single-headed pijp en high-power single-geleid pijp worden geproduceerd voor het proces.

② verwarmde buis met een lage dichtheid: het gebruik van magnesiumoxide buis gemaakt van zijde. Algemene medium-power enkelkopspijp en lage vermogensdichtheid worden geproduceerd voor het proces.

③ PTC temperatuurregeling enkele kop verwarmingsbuis: het gebruik van zeldzame aardmetaal in plaats van de traditionele elektrische draadproductie, het product dat hij de weerstandseigenschappen van zeldzame aardmetalen kan gebruiken, om de temperatuur automatisch te regelen.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en marketing van hoge temperatuur verwarmingsstaven. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, biedt onze fabriek u ook gratis monsters, aangepaste service en offerteservice.
Hot Tags: hoge temperatuur verwarmingselement, China, leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like