Keramische elektrische Ring voor Injection Molding Machine

Keramische elektrische Ring voor Injection Molding Machine
Productdetails

Spuitgieten machine speciale keramische elektrische ring

Keramische verwarming spoel Inleiding: keramische verwarming spoel is niet gebruikt in algemene mica productielijn, maar het gebruik van keramische draad door de manier, dus de kracht van keramische verwarming spoel dan het gemiddelde aan 0.5 tot 1.5 keer. Het verwarmingselement is gemaakt van geïmporteerde ronde draad en lente-vormige in een keramische strip-ring. De buitenste cover is gemaakt van Japanse makelij roestvrij staal, en het midden is gemaakt van hoogtemperatuur isolatie katoen (aluminium silicaat vezel board) om te voorkomen dat de temperatuur lekken. Keramische strip is een keramische hoge frequentie met snelle warmte, hard en niet broos, hoge temperatuur vervorming is niet gemakkelijk om veroudering, enzovoort.

Keramische elektrische ring functies:

1, keramische elektrische verwarming met snelle warmte, de warmte gelijkmatig, stabiliteit werken.

2, keramische elektrische ring met temperatuur doet niet lek, energie kan besparen, de buitenste cover is niet heet door hand, arbeidsveiligheid.

3, hoog vermogen keramische elektrische schoot, het gebruik van keramische draad threading manier dan de gemiddelde kracht te zijn 0,5 tot 1,5 keer

4, keramische elektrische verwarming ring met Europa en de Verenigde Staten hoge-temperatuur verwarming draad, met snelle koeling, warmte gelijkmatig, hoge temperatuur stabiliteit en andere kenmerken, kan worden gebruikt voor een lange tijd op 600-800 ℃.

5, keramische elektrische ring producten, lange levensduur, door veroudering van grondstoffen bij een lagere temperatuur zodat het product een lange levensduur heeft.

6, keramische elektrische spoel in overeenstemming met de nationale technische voorschriften van de GB. Macht afwijking + 5 ∽ - 10%. 7, keramische elektrische coil elektrische kracht: de spanning 1500v / 50Hz sinusvormige AC spanning test, 1MIN geen uitsplitsing fenomeen.


TianChengQianHai is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in productie en marketing keramische elektrische ring voor spuitgieten machine. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China biedt onze fabriek u ook gratis monster, aangepaste service evenals offerte raadpleging dienst.
Hot Tags: keramische elektrische ring voor spuitgieten machine, China, de leveranciers, fabriek, fabrikanten, aangepast, offerte, gratis monster
Onderzoek

You Might Also Like